ΕΠΣ Ξάνθης: Ντέρμπι στα «χαρτιά» στον Ζυγό! «Περίπατος» του Ηρακλή επί του Άρη Πετεινού

 

Περίπατο έκανε στο υποτιθέμενο ντερμπι κορυφής ο Ηρακλής Ζυγού επικρατώντας με 3-0 του Άρη Πετεινού.

Η ομάδα του Γιάννη Δημητριάδη καθάρισε τον αγώνα στο πεντάλεπτο 30-35′ όταν πέτυχε δύο τέρματα. Αρχικά στο 31′ όταν ο Αρκούδας με δυνατό σουτ εκτός περιοχής έκανε το 1-0 και στο 35′ ο Πιλτικάκης έκανε το 2-0. Το τελικό 3-0 έκανε στο 55′ ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος Κυριάκος Κωφίδης με σουτ.

Έτσι ο Ηρακλής που έχει την καλύτερη επίθεση και άμυνα του πρωταθλήματος βρίσκεται στην δεύτερη θέση του πρωταθλήματος πίσω από την Θαλασσιά και πάει την επόμενη αγωνστική στην έδρα του Φίλιππου Δροσερού, ενώ ο Πετεινός στο -5 από την κορυφή αντιμετωπίζοντας την επόμενη βδομάδα στο μεγάλο ντέρμπι τους πρωτοπόρους της Αναγέννησης.

Διαιτητές του αγώνα ήταν οι Γιαπουτζής, Χρυσέλης και Μπένος.

ΗΡΑΚΛΗΣ ΖΥΓΟΥ (Δημητριάδης): Ευκαρπίδης, Τενεκές, Τηλαβερίδης, Τιφτίκης, Ευθυμιάδης (76′ Ψαρόπουλος), Τσακιράκης, Τσάνης (65′ Μυλωθρός), Αρκούδας (79′ Παπαδόπουλος), Πιλτικάκης, Χασιώτης, Κωφίδης (83′ Καράμπελας)

ΑΡΗΣ ΠΕΤΕΙΝΟΥ (Νεοφυτίδης): Ζαρζακόπουλος, Νεανίδης, Δασκαλάκης (75′ Τσακιρούδης), Παυλίδης (65′ Μουχτάρης), Θεοδωρίδης, Ρέβης, Σερίφογλου, Φλώρος Μπουρλόγλου, Πουτακίδης, Καμπουρίδης