ΕΠΣ Θράκης: Πέρασε στο ρελαντί και από το μαχητικό Κοπτερό με Ρομπέρ ο «Μέγας» φέτος Ίασμος

Υπερταχεία θυμιζει στις πρώτες αγωνιστικές της ΕΠΣ Θράκης ο Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου που στο γειτονικό ντέρμπι με την Βιστωνίδα στο Κοπτερό επικράτησε με 0-2 με τέρματα του Ρομπέρ κάνοντας το απόλυτο 7 Χ 7!

Η ομάδα του Νίκου Μπαχαρίδη έφτασε τα 28 τέρματα στο πρωτάθλημα έχοντας μέσο όρο 4 γκολ ανά αγώνα και παθητικό μόλις 2 τέρματα, με τον Γαλλο μεσοεπιθετικό να φτάνει τα 7 στο πρωτάθλημα (φώτο Περισκόπιο).

Η γηπεδούχος ομάδα του Οντέρ Μουμίν δυσκόλεψε αρκετά τους πρωτοπόρους και στο 8′ είχε δοκάρι σε σουτ του Μιχάλη Αραμπατζή. Από εκεί και πέρα είχαμε μονολογο του Ιάσμου με το Κοπτερό με όπλο την άμυνά του να κρατά μέχρι το πέναλτι που κέρδισε στο 40′ ο Δραγανίδης το μηδέν. Εκεί ο Ρομπέρ νλικησε τον Μπουτσακτσή κάνοντας το 0-1 και με την έναρξη του ημιχρονου στο 47′ με κεφαλιά μετά την σέντρα του Γιαννακιτσίδη έκανε το 0-2.

Ακολούθησαν πολλές ευκαιρίες για τον Μέγα Αλέξανδρο με κυριότερες στο 50′ με τον Δραγανίδη που σουταρε πάνω στον Μπουτσακτσή, στο 56′ με τετ α τετ του Αντωνιάδη και στο 88′ με το μονοκόμματο σουτ του Ντεμερτζίδη μετά το κόρνερ του Ρομπέρ, που βρήκε το οριζόντιο δοκάρι των γηπεδούχων.

Διαιτητές του αγώνα ήταν οι Χαμαλίδης, Δημητριάδης και Κίνας.

ΚΟΠΤΕΡΟ (Οντερ Μουμίν: Μπουτσακτσή, Ριντβάν (70′ Τσοσκούν), Χαρταλάμης, Ζουμπιάδης, Δεμήρ Χουσεΐν, Χαμπάζ Εράι, Μουεμίν Ντογκουάν, Τομπά Αλτάι (60′ Δαλή Μεμέτ), Σεφκέτ Σελήμ (86′ Μουσταφά Σεμήχ), Σ. Ραμαδάν, Αραμπατζής (55′ Ραμαδάν Σινάν).

ΙΑΣΜΟΣ (Νίκος Μπαχαρίδης): Μπαϊράμ, Κάρδαρης, Βιόπουλος (87′ Γκιρετλη Ναζήμ), Σιδηρόπουλος, Λειβαδιώτης (76′ Ντεμιρτζίδης), Τσιανάκας, Γιαννακιτσίδης (57′ Παγώνης), Καλογρανάς, Δραγανίδης, Αντωνιάδης (86′ Μεχμέτ Νετζατή), Ρομπέρ