ΕΠΣ Θράκης: Δεν άρεσε σε κανέναν η ισοπαλία ανάμεσα σε Πανθρακικό και Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου

 

Παρουσία περίπου 200 φιλάθλων που πήγαν το απόγευμα του Σαββάτου στο ΔΑΚ Κομοτηνής, ο Πανθρακικός παραχώρησε ισοπαλία 1-1 στην δεύτερη της βαθμολογίας Δόξα Νέου Σοδηροχωρίου, η οποία είχε βαθμολογική απώλεια για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι.

Ο αγώνας δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας ως και το 80′, όταν και ήρθε η ισοφάριση των φιλοξενούμενων με τον Βάσκο. Στα τελευταία λεπτά ωστόσο απέκτησε άγρια μορφή καθώς και οι δυο ομάδες είχαν ευκαιρίες να πάρουν τη νίκη, κάτι που δεν συνέβη, με τις δυο ομάδες να μένουν αμφότερες δυσαρεστημένες καθώς διευρύνθηκε η διαφορά από την κορυφή.

Μια σέντρα σουτ του Χατζηιωαννίδη στο 17′ που έδιωξε ο τερματοφύλακας με υπερένταση κόρνερ, ήταν η πιο σημαντική ευκαιρία μέχρι το γκολ στο 32′ όταν ο Γρίβας εκτέλεσε το κόρνερ και ο Θωμάς με καρφωτή κεφαλαιά έγραψε το 1-0. στο 35 ο Γάϊδας απέναντι στον τερματοφύλακα έπιασε το σουτ, κόντραρε η μπάλα και ο Ζήκος έδιωξε πάνω στην γραμμή.

Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε στο 62′ κεφάλια του Αθανασιάδη άουτ ενώ στο 74′ ο Χατζηγιάννης έπιασε σουτ στο γάμα αλλά έξοχα απέκρουσε ο γκολκίπερ σε κόρνερ. Με ωραίο σουτ ισοφάρισε ο Βάσκος στο 80′ σε 1-1. Στο 87′ είχαμε ένα καλό σουτ του Τσορτανίδη λίγο άουτ και στο 90′ ο Γρηγοριαδης που μπήκε ως αλλαγή έπιασε σουτ, αλλά ο τερματοφύλακας έδιωξε με αυτοθυσία.

Τέλος στο 93′ ο Λαμπράκης απέναντι στον τερματοφύλακα έπιασε το σουτ, αλλά μπλόκαρε ωραία ο Πουλακίδας. Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Τζιώτζιος.

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ: Πουλακίδας,Τσαγκαλίδης. Τσορτανίδης. Μέρτς, Ζήκος, Βελή, Χατζηιωαννίδης. Θωμάς (76’ Ξενάκης), Σαμαράς (67’ Παπαδόπουλος), Μουρατίδης (85’ Γιαννακίδης), Γρίβας (85’ Γρηγοριάδης).

ΔΟΞΑ ΝΕΟΥ ΣΙΔΗΡΟΧΩΡΙΟΥ: Κορωνάκης, Κελεσίδης, Ανδρέου, Λεφής, Αραμπατζής, Λάσκαρης (60’ Κεφαλούκος), Κοσίης, Γαϊδας, Βάσκος, Αθανασιάδης, Παπακωσταντίνου (76’ Μαυράκης).