Αντίπαλοι στο γήπεδο Χρυσούπολης για 20 λεπτά τα αδέρφια Μιχάλης, Αλέξης και Νίκος Μελισσόπουλος

 

Πολύ σημαντική νίκη πήρε ο Νέστος Χρυσούπολης απέναντι στον Άρη Αβάτου αποτέλεσμα που τον έφερε στην πρωτη θέση της βαθμολογίας, αλλά ένα σπάνιο γεγονός είχαμε για περίπου 20 λεπτα στο παιχνίδι.

Στο γήπεδο τρεις από  τους 22 παίκτες ήταν αδέρφια. Οι δυο αγωνίζονταν με τον Νέστο και ο ένας με το Άβατο. Ο λόγος για τα αδέρφια Μελισσόπουλου, γιοι του αείμνηστου παίκτη και αρχηγού του ΑΟΞ στην δεκαετία του ’80 Τάσου Μελισσόπουλου.

Ο Μιχάλης, 32 ετών, νιόπαντρος, αγωνίζεται στον Άρη Αβάτου και οι Αλέξης και Νίκος, 27 και 25 ετών αντίστοιχα, αγωνίζονται στον Νέστο Χρυσούπολης, με τον δεύτερο μάλιστα να μεταγράφεται προ μηνός εκεί από το Άβατο.

Ο Αλέξης που σκοραρε τον πέμπτο του τέρμα στην σεζόν αγωνίστηκε βασικός, ενώ ο Νικος μπήκε ως αλλαγή στο 65′ και ο Μιχάλης ως αντίπαλός τους στο 75′. Μαζι με τις καθυστερήσεις, τα τρία αδέρφια βρέθηκαν αντίπαλοι για 20 λεπτα.

Τα τρία αδέρφια φωτογράφησε για λογαριασμό του ThrakiSportS ο Λάσκαρης Τσούτσας της Laskaris Tsoutsas Photography, τον οποίο και ευχαριστούμε πολύ για την παραχώρηση αυτής της εικόνας αλλά και των υπόλοιπων από τον αγώνα Νέστου Χρυσούπολης – Αρη Αβάτου.

Ο μπαμπάς Τάσιος σίγουρα είναι πολύ περήφανος βλέποντας από ψηλά τα τρία καμάρια του να αγωνίζονται για πρώτη φορά ταυτόχρονα σε επίσημο αγώνα εθνικού πρωταθλήματος…