Θρήνος σε όλη τη Θράκη – Τραγωδία στην άσφαλτο με νεκρό 6χρονο αγγελούδι των ακαδημιών του ΝΟΑ και του ΑΟ Θράκης

Από ένα τραγικό τροχαίο δυστύχημα συγκλονίζεται ο αθλητισμός της Θράκης και συνολικά της χώρας, αφού ένα 6χρονο παιδί έχασε το απόγευμα τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα στην εθνική οδό Ορεστιάδας – Αλεξανδρούπολης, στο ύψος της Λύρας (μεταξυ Σουφλίου και Φερών).

Ο μικρός Γιώργος κατέβαινε με την οικογένειά του από την Ορεστιάδα στην Αλεξανδρούπολη και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, όταν ο πατέρας που οδηγούσε σταμάτησε για φυσική ανάγκη παρκάροντας το αυτοκίνητο στην άκρη, ο μικρός άνοιξε την πόρτα και βρέθηκε δυστυχώς στον δρόμο. Πριν προλάβει να αντιδράσει κανείς, παρασύρθηκε θανάσιμα από διερχόμενο αυτοκίνητο.

Την τραγική είδηση του θανάτου του ανακοίνωσε μέσα από τη σελίδα του στο facebook αργά το βράδυ της Κυριακής ο ΑΟ Θράκης – Άλεξ, στην ακαδημία του οποίου έπαιζε ποδόσφαιρο ο μικρός ελπίζοντας κάποια στιγμή να γίνει σπουδαίος αθλητής. Συγκλονισμένοι είναι οι παράγοντες και οι προπονητές της ομάδας αλλά και όλοι όσοι έχουν μάθει για το περιστατικό. Ήδη ανακοινώθηκε ότι αναστέλλονται οι αθλητικές δραστηριότητες του Αθλητικού Ομίλου Θράκης σε όλα τα αθλήματα για τις επόμενες δύο ημέρες, Δευτέρα και Τρίτη.

Ανάλογα ισχύουν και για τον ΝΟΑ, όπου επίσης πήγαινε και έκανε κολύμπι ο μικρός Γιώργος. «Ο Ναυταθλητικός Όμιλος Αλεξανδρούπολης θρηνεί για την αιφνίδια και άδικη απώλεια του μικρού αθλητή του, Κουλίση Γεώργιου και εκφράζει τα θερμά του συλληπητήρια στην οικογένεια του και τους οικείους. Σε ένδειξη πένθους αύριο Δευτέρα 12 /11, δεν θα πραγματοποιηθούν τα μαθήματα της πισίνας εκμάθησης. Για την ακριβή ώρα της Εξοδίου Ακολουθίας θα υπάρξει νεώτερη ανακοίνωση», αναφέρει ενημέρωση του ΝΟΑ.

Μιλάμε για έξι χρονών παιδί. ΕΞΙ ΧΡΟΝΩΝ ΠΑΙΔΙ…

 width=