LIVE η Γ’ Εθνική: Ορφέας Ξάνθης – Πέρνη, Νέστος – Άβατο, Κόσμιο – Καβάλα, Ασπίδα – Σιδηρόκαστρο και Εθνικός Αλεξ. – Αετός Ορφανού

 

Παρακολουθήστε ζωντανά από το ThrakiSportS την εξέλιξη στους αγώνες της 7ης αγωνιστικής για τον Α’ Όμιλο της Γ’ Εθνικής με έμφαση φυσικά στα πέντε παιχνίδια των ομάδων της Θράκης.

Καλησπέρα! Από αυτήν την ανάρτηση θα έχετε ενημέρωση για τα παιχνίδια της 7ης αγωνιστικής του πρώτου ομίλου της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας, με τις τέσσερις ομάδες της Θράκης να αγωνίζονται εντός έδρας και μία μόλις εκτός, αλλά όχι πολύ μακριά από τα όρια του γεωγραφικού μας διαμερίσματος.

Ωρα 13:38 Πριν πούμε οτιδήποτε άλλο, πάμε να δούμε το πρόγραμμα της αγωνιστικής που περιλαμβάνει αρκετά ενδιαφεροντα παιχνίδια.

Ωρα 14:00 Οι σημερινοί αγώνες του Α’ Ομίλου: Εθνικός Αλεξανδρούπολης – Αετός Ορφανού, Νέστος Χρυσούπολης – Άρης Αβάτου, Ορφέας Ξάνθης – Κεραυνός Πέρνης, Ασπίδα Ξάνθης – Εθνικός Σιδηροκάστρου, ΠΑΟΚ Κοσμίου – Καβάλα, Απόλλων Παραλιμνίου – Πανσερραϊκός και Α.Ε. Καλαμπακίου – Αλέξανδρος Κιλκίς

Ώρα 14:05 Για όλα τα παιχνίδια θα έχετε ενημέρωση από το ThrakiSportS μέσα από αυτό το live που μέχρι και τουλάχιστον το τέλος της χρονιάς σας προσφέρει η Avance, η ελληνική εταιρεια αυτοκινήτων.

Ώρα 14:10 H Avance διαθέτει την πιο πλούσια συλλογή με την οποία έχει την δυνατότητα να προσφέρει λύσεις σε κάθε ανάγκη που προκύπτει για την κίνηση των πελατών της. Διαθέτει πολυτελή, καθώς και μικρά αυτοκίνητα πόλης, μεσαίου και μεγάλου κυβισμού. Θα την βρείτε στην Αλεξανδρούπολη στο αεροδρόμιο Δημόκριτος (τηλέφωνο 25510-45403 και με ένα κλικ ΕΔΩ) αλλά και στην Καβάλα, μέσα στην πόλη στην οδό Ελ. Βενιζέλου 37 (τηλέφωνο 2510-231231 και με ένα κλικ ΕΔΩ) και στο αεροδρόμιο Μέγας Αλέξανδρος της Χρυσούπολης, (τηλέφωνο 25910-53250 και με ένα κλικ ΕΔΩ).

Ώρα 14:15 Τρια τέταρτα πριν την έναρξη των αγώνων, ας δούμε σιγα σιγά τις ενδεκάδες των ομάδων ξεκινώντας απο το ΔΑΚ Κομοτηνή. Το Κόσμιο θα ξεκινησει με τους Δεληγιάννη, Νάνο, Τριαντό, Πλασταρά, Ζάγγουλο, Ταχτσόγλου, Στοΐνοβιτς, Χατζητουλούση, Μαυράκη, Κυριακόπουλο, Ρουμπιέ.

Ώρα 14:18 Για την Καβάλα ο Πάυλος Δερμιτζάκης ξεκινά με επιθετικό σχήμα και τους Δημιζα, Ζέρη, Λυμπεράκη, Κασμερίδη, Τουμανίδη, Γαβριηλίδη, Βαλαβανόπουλο, Ψάλτη, Τσούτση, Γιατσίνοβιτς, Μαρκόπουλο.

Ώρα 14:23 Στην Ξάνθη και στο γήπεδο του ΑΟΞ ο Μπάμπης Χατζημεστης ξεκινά για τον πρωτοπόρο Ορφέα τους Ρούφο, Τζαμπαζ, Κατρανίτσα, Χασανόγλου, Μακράκη, Τορομανίδη, Χιντ Ιμερ, Μπουνταγκίδη, Ξαντινίδη, Γ. Καραγκιόζης, Πασχαλάκη.

Ώρα 14:26 Ο Ξανθιώτης Γιάννης Μαλαματάς ξεκινά για τον Κεραυνό Πέρνης τους Ρίζο, Μπαντάνη, Μπουλγκούρα, Λεγάτο, Λασπατζή, Σουκρήογλου, Τζιβανόπουλο, Τσάκωνα, Χαλπέτη, Κυριάκου, Κωστόπουλο αφήνοντας στον πάγκο τους Ξανθιώτες  Τσανακτσόγλου, Γεωργιάδη και Χαριτίδη.

Ώρα 14:32 Στην Ξάνθη και στο ΔΑΚ η Ασπίδα Ξάνθης υποδέχεται τον Εθνικό Σιδηροκάστρου με τον Χρήστο Σαμαρά να ξεκινα τους Δεμενικο, Σαμαρά, Ζώτο, Νικολούδη, Μερακλή, Δογανίδη, Κυριαζίδη, Χριστοφορίδη, Πεντεζίδη, Παπαδόπουλο και Κάτση.

Ώρα 14:35 Οι Σερραίοι ξεκινούν με τους  Δ. Τσιμτσάρη, Ι. Τσιμτσάρη, Ρατσίκα, Σαμαρά, Τσιάτμα, Αβράμη, Τοπάλ, Πετρίδη, Παπιτσά, Τσεμπερίδη και Αγγελίδη.

Ώρα 14:39 Στην Χρυσούπολη στον αγώνα του Νέστου Χρυσούπολης με τον Άρη Αβάτου ο Κυριάκος Κετσιεμενίδης ξεκινά τους Χαραλαμπίδη, Μαϊντανό, Αρετά, Χούσινετς, Μκρτσιάν, Ευθυμιάδη, Νύκταρη, Φ.  Τσαμπέγια, Αλ. Μελισσόπουλο, Γκουτσίδη και Καθάριο αφήνοντας πάγκο τον Νίκο Μελισσόπουλο που αν αγωνιστει θα αντιμετωπίσει τοην πρωην ομάδα του και τον Εβρίτη Τζελέπη.

Ώρα 14:43 Για τους Ξανθιώτες ο Γιώργος Μαραντάς ξεκινά για τον Άρη τους Αμουτζάκη, Κούτρα, Μπουνταγκίδη, Παπαδιώτη, Κουτσούμπα, Ταχτσίδη, Μίλερ, Δόντσο, Σιχλοιμίρη, Κοτόπουλο και  Σαρηγιαννίδη.

Ώρα 14: 51 Τέλος στην Αλεξανδρούπολη ο Εθνικός υποδέχεται τον Αετό Ορφανού με τον Μιχάλη Φλώρο να ξεκινά τους  Μπαμπλή, Δορουγιδένη, Λυμπέρη, Λίτσιο, Τσαπάνη, Γκουντενούδη, Καρακασίδη, Πατσιώρα, Γκαϊδατζή, Δεδελούδη και Κολονέρο.

Ώρα 14:55 Για τον τον Αετό ο Δημήτρης Σίτσας ξεκινά τους Κυφωνίδη, Καζαντζίδη, Βουζουλίδη, Κωνσταντινίδη, Παυλίδη, Καραπαννίδη, Γιατσιάβα, Δαγκούλη, Παυλίδη, Σαββατιανό, Κωνσταντίνου αφήνοντας στον πάγκο τους Μουδούρογλου και Δουμάνη.

Ώρα 14:58 Θυμίζουμε για  όλα τα παιχνίδια θα έχετε ενημέρωση από το ThrakiSportS μέσα από αυτό το live που μέχρι και τουλάχιστον το τέλος της χρονιάς σας προσφέρει η Avance, η ελληνική εταιρεια αυτοκινήτων.

Ώρα 15:00 H Avance διαθέτει την πιο πλούσια συλλογή με την οποία έχει την δυνατότητα να προσφέρει λύσεις σε κάθε ανάγκη που προκύπτει για την κίνηση των πελατών της. Διαθέτει πολυτελή, καθώς και μικρά αυτοκίνητα πόλης, μεσαίου και μεγάλου κυβισμού. Θα την βρείτε στην Αλεξανδρούπολη στο αεροδρόμιο Δημόκριτος (τηλέφωνο 25510-45403 και με ένα κλικ ΕΔΩ) αλλά και στην Καβάλα, μέσα στην πόλη στην οδό Ελ. Βενιζέλου 37 (τηλέφωνο 2510-231231 και με ένα κλικ ΕΔΩ) και στο αεροδρόμιο Μέγας Αλέξανδρος της Χρυσούπολης, (τηλέφωνο 25910-53250 και με ένα κλικ ΕΔΩ).

Ώρα 15:02 Έναρξη αγώνων

Ώρα 15:10 Στην Κομοτηνή ένα καλό σουτ για τους Καβαλιώτες με τον Τουμανίδη στο 7′ και για τους γηεπδούχους με τον Κυριακόπουλο που έδιωξε σε κορνερ ο Δημιζας στο 9′.

Ώρα 15:17 Γκολ στην Χρυσούπολη! Οι γηπεδούχοι ανοίγουν σχετικά γρηγορα το σκορ στο 16′ με τον Παύλο Καθάριο και δυνατό σουτ εκτός περιοχής. Νέστος Χρυσούπολης- Άρης Αβάτου 1-0

Ώρα 15:18 Γκολ στην Κομοτηνη! Με πεναλτι του Μαρκοπουλου η Καβάλα ανοιγει το σκορ σε χερι του Πλασταρά. Κόσμιο- Καβάλα 0-1

Ώρα 15:25 Γκολ στο ΔΑΚ Ξάνθης. Η  Ασπίδα Ξάνθηςανοιγει το σκορ με σουτ του Κυριαζίδη. Ασπίδα Ξάνθης – Εθνικός Σιδηροκάστρου 1-0

Ώρα 15:28 Γκολ στην Χρυσούπολη. Με αμφισβητούμενο πέναλτι σύμφωνα με τους Ξανθιώτες που κέρδισε ο Γκουτσιδης σε ανατροπή του από τον Κουτσούμπα, ο Αλέξης Μελισσόπουλος σκοραρει σε σχεση με την προηγούμενη βδομαδα με την Πέρνη και ανοίγει το σκορ. Νέστος Χρυσούπολης – Άρης Αβάτου  2-0

Ώρα 15:30 Γκολ στην Κομοτηνή! Με κεφαλιά του Τσουτση από κορνερ οι Καβαλιωτες διπλασιαζουν τα τερματά τους. Κόσμιο- Καβάλα 0-2

Ώρα 15:35 Λίγο μετά το 30′ έχουμε:

Απόλλων Παραλιμνίου – Πανσερραϊκός 0-0

ΑΕ Καλαμπακίου – Αλέξανδρος Κιλκίς 0-0

Νέστος Χρυσούπολης – Άρης Αβάτου 2-0

Εθνικός Αλεξανδρούπολης – Αετός Ορφανού 0-0

Ορφέας Ξάνθης – Κεραυνός Πέρνης 0-0

Ασπίδα Ξάνθης – Εθνικός Σιδηροκάστρου 1-0

ΠΑΟΚ Κοσμίου – Καβάλα 0-2

Ώρα 15:36 Στο γήπεδο του ΑΟΞ μεγάη ευκαιρία για τον Ορφέα αλλα ο Γιάννης Καραγκιόζη απο πλεονεκτική θέση δεν μπορέι να νικήσει τον Ρίζο που κρατά το μηδέν.

Ώρα 15:43 Στην Χρυσούπολη αποβάλλεται απο τον πάγκο του Άρη Αβάτου ο Γιώργος Μαραντάς για διαμαρτυρία στον διαιτητή Δραγούση.

Ώρα 15:45 Στην Αλεξανδρούπολη μεγάλη ευκαιρία για τον Αετό αλλα ο Παυλίδης δεν μπορεί να νικήσει τον Μπαμπλή.

Ώρα 15:46 Γκολ στην Κομοτηνή! Με την λήξη του ημιχρόνου σε μακρινή μπαλιά του Τσούτση ο Βαλαβανόπουλος με κεφαλιά τριπλασιαζει τα τέρματα του ΑΟΚ.  Κόσμιο- Καβάλα 0-3

Ώρα 15:55 Ημίχρονα

Απόλλων Παραλιμνίου – Πανσερραϊκός 0-0

ΑΕ Καλαμπακίου – Αλέξανδρος Κιλκίς 0-0

Νέστος Χρυσούπολης – Άρης Αβάτου 2-0

Εθνικός Αλεξανδρούπολης – Αετός Ορφανού 0-0

Ορφέας Ξάνθης – Κεραυνός Πέρνης 0-0

Ασπίδα Ξάνθης – Εθνικός Σιδηροκάστρου 1-0

ΠΑΟΚ Κοσμίου – Καβάλα 0-3

Ώρα 16:04 Έναρξη β’ μερους.

Ώρα 16:09 ΣτηνΚομοτηνή μεγάλη διπλή φάση για την Καβάλα με τον Δεληγιάννη να κρατα το 0-3 στα σουτ των δυο πρωηντου Πανθρακικού Γαβριηλίδη και Ψάλτη.

Ώρα 16:10 Στην Αλεξανδρούπολη ο Σίτσας φρεσκαρει την επίθεση του με τους Μουδούρογλου και Δουμανη, ενώ ο Γκαβανόζης πέρασε στην θέση του Δεδελούδη.

Ώρα 16:19 Γκολ στο ΔΑΚ Ξάνθης. Η Ασπίδα Ξάνθης δηλώνει παρών και σκοραρει με σουτ του Κάτση και λάθος του Τσιμτσαρη γιατο Σιδηρόκαστρο. Ασπίδα Ξάνθης – Εθνικός Σιδηροκάστρου 2-0!

Ώρα 16:24 Στην  Κομοτηνη το Κόσμιο πιέζει και έχασε ευκαιρίες με κεφαλιά του Ζαγγουλου και λίγο αργότερα σουτ του Φώτη Ξενάκη.

Ώρα 16:25 Στην Αλεξανδρούπολη με δεκα ο Εθνικός αφού αποβλήθηκε με δέυτερη κίτρινη για διαμαρτυρία ο νεαρός Περικλής Καρακασίδης.

Ώρα 16:26 Γκολ στο Παραλίμνιο με τους γηπεδουχους του Απόλλωνα Παραλιμνίου να σκοράρουν επί του Πανσερραϊκός με τον Μουτεσλιδη πρωην πάικτην των λιονταριών.

Ώρα 16:28 Στο γήπεδο του ΑΟΞ σε ένα μέτριο παιχνιδι παραμένει το μηδεν με τον Ορφέα να μην μπορεί να απειλήσει τον Ρίζο.

Ώρα 16:30 Κοντά στο 75′ έχουμε

Απόλλων Παραλιμνίου – Πανσερραϊκός 1-0

ΑΕ Καλαμπακίου – Αλέξανδρος Κιλκίς 0-0

Νέστος Χρυσούπολης – Άρης Αβάτου 2-0

Εθνικός Αλεξανδρούπολης – Αετός Ορφανού 0-0

Ορφέας Ξάνθης – Κεραυνός Πέρνης 0-0

Ασπίδα Ξάνθης – Εθνικός Σιδηροκάστρου 2-0

ΠΑΟΚ Κοσμίου – Καβάλα 0-3

Ώρα 16:34 Γκολ στην Αλεξανδρούπολη. Ο Αετός σκοράρει με τον Μουδούρογλου που μπήκε ως αλλαγή στο  β’ μερος. Εθνικός Αλεξανδρούπολης – Αετός Ορφανού 0-1

Ώρα 16:44 Γκολ στην Αλεξανδρούπολη. Ο Αετός ξανασκοράρει  με τον Παυλίδη. Καταρρέει η άμυνα των εβριτών. Εθνικός Αλεξανδρούπολης – Αετός Ορφανού 0-2

Ώρα 16:46 Στην Κομοτηνή δοκαρι για την Καβάλα με κεφαλιά του Κροάτη Γιατσίμοβιτς

Ώρα 16:47 Γκολ στην Αλεξανδρούπολη. Ο Αετός ξανασκοράρει  με τον Μουδούρογλου και πάλι που επιστρεφει στην Θρακη με 2 γκολ. Εθνικός Αλεξανδρούπολης – Αετός Ορφανού 0-3

Ώρα 16:47 Στο γήπεδο του ΑΟΞ με 10 παίκτες μένει ο Κεραυνός Πέρνης αφού αποβαλλεται ο Μπαντάνης με  δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Ώρα 16:48 Λήξη στην Χρυσούπολη. Στην κορυφη ο Νέστος, παράπονα από την διαιτησια για το Άβατο που μένει για 4 αγώνες χωρις νίκη και βρίσκεται πλέον κοντά στις θέσεις υποβιβασμού. Τελικο αποτέλεσμα  Νέστος Χρυσούπολης – Άρης Αβάτου 2-0

Ώρα 16:49 Λήξη στην Αλεξανδρούπολη. Δευτερη εντός εδρας ήττα για τους εβρίτες που μένουν τελευταίοι στην βαθμολογία, ενω ο Αετος περναει ευκολα μετα από το Κοσμιο καο από την Αλεξανδρούπολη. Τελικό αποτέλεσμα Εθνικός Αλεξανδρούπολης – Αετός Ορφανού 0-3

Ώρα 16:49 Λήξη στην Ξάνθη. Κουλούρια στο γήπεδο του ΑΟΞ και χαμενη ευκαιρία γιατους Ξανθιώτες να παραμέινουν στην κορυφή. Τελικό αποτέλεσμα Ορφέας Ξάνθης – Κεραυνός Πέρνης 0-0

Ώρα 16:49 Λήξη στην Κομοτηνή. Αερας στο πρωτο μερος η Καβάλα που πήρε ανετο τρίποντο, ενω το Κόσμιο έχασε ευκολα στο ΔΑΚ από ακομα μια ομάδα της Καβάλας. Τελικό αποτέλεσμα ΠΑΟΚ Κοσμίου – Καβάλα 0-3

Ώρα 16:50 Λήξη στην Ξάνθη. Η Ασπίδα Ξάνθης έκανε πολύ μεγάλη νίκη την πρωτη της εντός και με 6 βαθμούς βρισκεται στο -2 από την ζώνη υποβιβασμού. Τελικό αποτέλεσμα Ασπίδα Ξάνθης – Εθνικός Σιδηροκάστρου 2-0

Ώρα 17:12 Θυμηθείτε πως διαμορφώθηκε η βαθμολογία μετά το πέρας της 7ης αγωνιστικής ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

 width=