LIVE η Γ’ Εθνική: Ασπίδα Ξάνθης – Πολύγυρος, Ν. Μουδανιά – ΓΑΣ Κομοτηνή και Λεύκιππος – Ευκαρπία

 

Παρακολουθήστε ζωντανά από το ThrakiSportS την εξέλιξη στα παιχνίδια Ασπίδα Ξάνθης – Πολύγυρος, Ν. Μουδανιά – ΓΑΣ Κομοτηνή και Λεύκιππος Ξάνθης – Ευκαρπία  για την 4η αγωνιστική του ανατολικού Βορείου Ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Καλησπέρα! Από αυτήν την ανάρτηση θα πληροφορηθείτε την εξέλιξη στους αγώνες της Γ’ Εθνικής με έμφαση στις τρεις αναμετρήσεις των ομάδων της Θράκης.

Ώρα 15:18 Τέταρτη αγωνιστική του πρωταθλήματος σήμερα με την Ασπίδα Ξάνθης να μετά την ήττα στις Συκιες απεναντι στον ΒΑΟ, να θέλει να επανέλθει σε αυτές αντιμετοπίζοντας τον δυνατο Πολύγυρο, ενώ τις δευτερες νικες τους θελουν ο Λευκιππος και ο ΓΑΣ απεναντι σε Ευκαρπία και Ν. Μουδανιά.

Ώρα 15:21 Αναλυτικά όλο το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής: Ασπίδα Ξάνθης-Πολύγυρος, Απόλλων Καλαμαριάς – ΜΕΝΤ, Μακάμπη-Αστέρας Σίνδου, Δέκα-ΒΑΟ, Ν.Μουδανιά – ΓΑΣ Κομοτηνή, Αίας Ευόσμου-Ζέφυρος 02 και Λεύκιππος-Ευκαρπία.

Ωρα 15:26 Πριν ξεκινήσουμε με στοιχεία από τους, αγώνες, να σας αναφέρουμε ότι χορηγος της μετάδοσης είναι το γραφείο «Διεκπεραιώσεις Ιωάννης Παπαδόπουλος» (Χαριλάου Τρικούπη 25, Κομοτηνή). Σύμφωνα με το λεξικό διεκπεραιώνω σημαίνει ότι «ολοκληρώνω ό,τι χρειάζεται, προκειμένου να φέρω σε πέρας και να ρυθμίσω συνολικά μια αποστολή ή μια υπόθεση». Αυτό ακριβώς ήρθε να κάνει σε όσους δεν έχουν τον χρόνο ή θέλουν να αποφύγουν την ταλαιπωρία του να στηθούν στην ουρά και να τρέξουν προσωπικές τους υποθέσεις ή ακόμα και για να πληρώσουν ένα λογαριασμό το γραφείο «Διεκπεραιώσεις Ιωάννης Παπαδόπουλος».

Ώρα 15:29 Στο γραφείο μπορείτε να εξυπηρετηθείτε για υποθέσεις που αφορούν το Υπουργείο Μεταφορών (Μεταβιβάσεις, Κατάθεση Πινακίδων, Άρση Ακινησίας, Αντικατάσταση Πινακίδων, Ανανέωση Διπλώματος, Έκδοση Διπλώματος Νέου Τύπου), μπορείτε να πληρώσετε όλους τους λογαριασμούς σας ακόμα και αν έχουν λήξει ή αν θέλετε να πληρώσετε μέρος του ποσού, μέσω του συστήματος i-bank pay spot της Εθνικής Τράπεζας. Επίσης το γραφείο αποτελεί επίσημο συνεργάτη της εταιρίας μεταφράσεων Speakt, η οποία κάνει απλές και επικυρωμένες μεταφράσεις σε 35 γλώσσες. Τέλος μπορείτε να εκτυπώσετε οποιοδήποτε παράβολο εύκολα και γρήγορα, ενώ το γραφείο μπορεί να σας βοηθήσει να συμπληρώσετε οποιαδήποτε αίτηση. Για όλες τις υπηρεσίες, ακόμα και για τους λογαριασμούς, μπορείτε να πληρώσετε είτε με μετρητά, είτε με τη χρεωστική ή την πιστωτική σας κάρτα. Περισσότερα με ένα κλικ ΕΔΩ.

Ώρα 15:31 Έναρξη στον αγώνα της Ασπίδας Ξάνθης με τον Πολύγυρο στον Εύμοιρο.

Ώρα 15:32 Με το τζαμπολ έχουμε διακοπή ρευματος και περιμένουμε την αποκατάσταση της βλάβης.

Ώρα 15:37 Συνεχίζουμε με τους χορηγούς μας. Χορηγός της σημερινής μετάδοσης είναι ακόμα η Σχολή Οδηγών «Ραφτόπουλος», το οποίο βρίσκεται στην Ξάνθη από το 1965 και παρέχει την πιο εξειδικευμένη εκπαίδευση στους υποψήφιους οδηγούς. Παρέχει επίσης όλες τις υπηρεσίες για την έκδοση διπλώματος αυτοκινήτου, μοτοσυκλέτας ΑΜ, Α1, Α2, Α, φορτηγού και λεωφορείου (κάντε κλικ ΕΔΩ για περισσότερες λεπτομέρειες).

Ώρα 15:42 Κοντά μας, ανάμεσα στους χορηγούς της μετάδοσης, είναι και τα Ορθοπεδικά και Ιατρικά Είδη «Χατζηεφραιμίδης». Λειτουργούν στην πόλη της Ξάνθης από το 2000 και δραστηριοποιούνται στον τομέα της υγείας. Ανταποκρίνονται στις ανάγκες των ατόμων και απευθύνονται σε αυτή με κύριο μέλημα την καλύτερη και άμεση εξυπηρέτηση τους, ενώ διαθέτει και online κατάστημα (κάντε κλικ ΕΔΩ για περισσότερες λεπτομέρειες).

Ώρα 15:47 Συνεχίζουμε τους χορηγούς μας με το θρακιώτικης ιδιοκτησίας ξενοδοχείο “Pilion Terra”, που αποτελεί ιδανικό τόπο για μικρές ή μεγάλες αποδράσεις στην πανέμορφη Πορταριά του Πηλίου, ένας προορισμός για όλες τις εποχές, 11 χιλιόμετρα μόνο από τον Βόλο. Με προσιτές τιμές και κορυφαίες κριτικές στα εξειδικευμένα sites (λεπτομέρειες με ένα ΚΛΙΚ ΕΔΩ).

Ώρα 15:48 Σχεδον εικοσι λεπτά και το ρεύμα δεν έχει επανέλθει

Ώρα 15:51 Επιτελους τζαμπολ στην Ξάνθη.

Ώρα 15:56 Από την πόλη της Κομοτηνής χορηγός της σημερινής μετάδοσης είναι ακόμα οι “Ξηροί Καρποί Σβυντρίδης”, με παρουσία 41 ετών στην αγορά της πόλης της Κομοτηνής και ξηρούς καρπούς δικής του παραγωγής, ενώ εκεί θα βρείτε όλων των ειδών ζαχαρώδη προϊόντα και ποτά (κάντε κλικ ΕΔΩ για περισσότερες λεπτομέρειες).

Ώρα 16:01 Χορηγός της μετάδοσης είναι το Καλλιτεχνικό Εργαστήρι «Karlas Art World» που βρίσκεται Σουμελά 33, στον πεζόδρομο Καλαμαριάς στην Θεσσαλονίκη. Εκτός από τα μαθήματα σε ενηλίκους υπάρχουν και παιδικά τμήματα ζωγραφικής και χειροτεχνίας, ενώ μέσω των καταστημάτων σε Παπαναστασίου 77 (2310989824) και Σουμελά 33 (2310481231) γίνεται εισαγωγή και εμπορία ειδών αγιογραφίας, ζωγραφικής και Hobby. Για περισσότερες λεπτομέρειες κάντε κλικ ΕΔΩ.

Ώρα 16:06 Για να ολοκληρώσουμε με τους χορηγούς, χορηγός της μετάδοσης είναι «Λεχούδης Τεχνικά Έργα», η οποία είναι μια δυναμική επιχείρηση τόσο στον κατασκευαστικό τομέα όσο και στην παροχή υπηρεσιών συντήρησης και υποστήριξης εγκαταστάσεων και από το 1977 προσφέρει τις υπηρεσίες της και αποτελεί συνέχεια οικογενειακής επιχείρησης. Δραστηριοποιείτε στον χώρο τον ιδιωτικών και δημοσιών τεχνικών έργων (εντός Ελλάδος αλλά και στην Βουλγαρία) και εφαρμόζει σύγχρονες τεχνικές και υποστηρίζει το έργο χρησιμοποιώντας δικά της συνεργεία. Διαθέτει ιδιόκτητο στόλο μηχανημάτων. Η επιχείρηση εφαρμόζει πρόγραμμα ποιότητας κατασκευής δημοσιών και ιδιωτικών έργων με πιστοποίηση ISO 9001:2008 και ΕΛΟΤ ΕΝ ISO 14001:2004 από αναγνωρισμένο διεθνή οργανισμό(κάντε κλικ ΕΔΩ για περισσότερες λεπτομέρειες).

Ώρα 16:12 Ολοκληρώθηκε η πρώτη περίοδος. Πολύ καλή η Ασπίδα προηγείται με τέσσερις πόντους. Αποτέλεσμα πρώτου δεκαλέπτου: Ασπίδα Ξάνθης – Πολύγυρος 19-15

Ωρα 16:18 Θυμίζουμε ότι το ματς αυτο ξεκίνησε νωρίτερα γιατί πιο αργά έχουμε εντός έδρας και τον Λεύκιππο στην Ξάνθη.

Ωρα 16:23 Θυμίζουμε επίσης ότι η Ασπίδα αυτήν την ώρα δίνει αγώνα και για την Γ’ Εθνική Ποδόσφαίρου, επίσης εντός έδρας. δείτε το live αυτό με ένα κλικ ΕΔΩ

Ωρα 16:31 Πάει πόντο πόντο το ματς πλέον στο Εύμοιρο και όλα δείχνουν ίτι θα έχουμε ντέρμπι μέχρι τέλους στο μοναδικό ματς που έχουμε σε εξέλιξη για τον όμιλο.

Ώρα 16:38  Τέλος δεύτερης περιόδου στο Εύμοιρο. Η Ασπίδα μπροστά στο σκορ, με έξι πόντους. Αποτέλεσμα ημιχρόνου: Ασπίδα Ξάνθης-Πολύγυρος 40-34

Ώρα 16:54 Έναρξη β’ ημιχρόνου στην Ξάνθη με το τζάμπολ για την τρίτη περίοδο

Ωρα 17:01 Η ποδοσφαιρική Ασπίδα το έκανε πάντος το θαύμα της, όπως αναφέρει το σχετικό live του ThrakiSportS

Ωρα 17:09 Δεν πάνε ωστόσο εξίσου καλά τα πράγματα για το μπασκετικό τμήμα της Ασπίδας.

Ώρα 17:15 Τέλος τρίτου δεκαλέπτου, Η ομάδα της Χαλκιδικής περνά μπροστά στο σκορ με το τέλος της τρίτης περιόδου. Αποτέλεσμα τρίτου δεκαλέπτου: Ασπίδα Ξάνθης – Πολύγυρος 50-53

Ώρα 17:30 Σε μισή ώρα ξεκινούν και τα υπόλοιπα παιχνίδια Απόλλων Καλαμαριάς – ΜΕΝΤ, Μακάμπη-Αστέρας Σίνδου, Δέκα-ΒΑΟ, Ν.Μουδανιά – ΓΑΣ Κομοτηνή, Αίας Ευόσμου-Ζέφυρος 02 και Λεύκιππος-Ευκαρπία.

Ωρα 17:35 Εμείς ασφαλώς θα δίνουνε έμφαση με ενημέρωση στα δυο ματς των ομάδων της Θράκης.

Ώρα 17:43 Λήξη αγώνα στο εύμοιρο. Δεν τα καταφερε η Ασπίδα που γνωρίζει την πρώτη εντός εδρας ήττα με ένα από τα φαβορί της ανόδου. Τελικό αποτέλεσμα: Ασπίδα Ξάνθης-Πολύγυρος 75-79

Ωρα 17:50 Πριν ξεκινήσουμε με στοιχεία από τους, αγώνες, να σας αναφέρουμε ότι χορηγος της μετάδοσης είναι το γραφείο «Διεκπεραιώσεις Ιωάννης Παπαδόπουλος» (Χαριλάου Τρικούπη 25, Κομοτηνή). Σύμφωνα με το λεξικό διεκπεραιώνω σημαίνει ότι «ολοκληρώνω ό,τι χρειάζεται, προκειμένου να φέρω σε πέρας και να ρυθμίσω συνολικά μια αποστολή ή μια υπόθεση». Αυτό ακριβώς ήρθε να κάνει σε όσους δεν έχουν τον χρόνο ή θέλουν να αποφύγουν την ταλαιπωρία του να στηθούν στην ουρά και να τρέξουν προσωπικές τους υποθέσεις ή ακόμα και για να πληρώσουν ένα λογαριασμό το γραφείο «Διεκπεραιώσεις Ιωάννης Παπαδόπουλος».

Ώρα 17:54 Στο γραφείο μπορείτε να εξυπηρετηθείτε για υποθέσεις που αφορούν το Υπουργείο Μεταφορών (Μεταβιβάσεις, Κατάθεση Πινακίδων, Άρση Ακινησίας, Αντικατάσταση Πινακίδων, Ανανέωση Διπλώματος, Έκδοση Διπλώματος Νέου Τύπου), μπορείτε να πληρώσετε όλους τους λογαριασμούς σας ακόμα και αν έχουν λήξει ή αν θέλετε να πληρώσετε μέρος του ποσού, μέσω του συστήματος i-bank pay spot της Εθνικής Τράπεζας. Επίσης το γραφείο αποτελεί επίσημο συνεργάτη της εταιρίας μεταφράσεων Speakt, η οποία κάνει απλές και επικυρωμένες μεταφράσεις σε 35 γλώσσες. Τέλος μπορείτε να εκτυπώσετε οποιοδήποτε παράβολο εύκολα και γρήγορα, ενώ το γραφείο μπορεί να σας βοηθήσει να συμπληρώσετε οποιαδήποτε αίτηση. Για όλες τις υπηρεσίες, ακόμα και για τους λογαριασμούς, μπορείτε να πληρώσετε είτε με μετρητά, είτε με τη χρεωστική ή την πιστωτική σας κάρτα. Περισσότερα με ένα κλικ ΕΔΩ.

Ώρα 17:59 Χορηγός της σημερινής μετάδοσης είναι ακόμα η Σχολή Οδηγών «Ραφτόπουλος», το οποίο βρίσκεται στην Ξάνθη από το 1965 και παρέχει την πιο εξειδικευμένη εκπαίδευση στους υποψήφιους οδηγούς. Παρέχει επίσης όλες τις υπηρεσίες για την έκδοση διπλώματος αυτοκινήτου, μοτοσυκλέτας ΑΜ, Α1, Α2, Α, φορτηγού και λεωφορείου (κάντε κλικ ΕΔΩ για περισσότερες λεπτομέρειες).

Ώρα 18:04 Κοντά μας, ανάμεσα στους χορηγούς της μετάδοσης, είναι και τα Ορθοπεδικά και Ιατρικά Είδη «Χατζηεφραιμίδης». Λειτουργούν στην πόλη της Ξάνθης από το 2000 και δραστηριοποιούνται στον τομέα της υγείας. Ανταποκρίνονται στις ανάγκες των ατόμων και απευθύνονται σε αυτή με κύριο μέλημα την καλύτερη και άμεση εξυπηρέτηση τους, ενώ διαθέτει και online κατάστημα (κάντε κλικ ΕΔΩ για περισσότερες λεπτομέρειες).

Ώρα 18:07 Θεωρητικά εδώ και επτά λεπτά έχουν ξεκινήσει και τα παιχνίδια των έξι, σιγά σιγά προς το τέλος του δεκαλέπτου θα έχουμε ενημέρωση

Ώρα 18:12 Συνεχίζουμε τους χορηγούς μας με το θρακιώτικης ιδιοκτησίας ξενοδοχείο “Pilion Terra”, που αποτελεί ιδανικό τόπο για μικρές ή μεγάλες αποδράσεις στην πανέμορφη Πορταριά του Πηλίου, ένας προορισμός για όλες τις εποχές, 11 χιλιόμετρα μόνο από τον Βόλο. Με προσιτές τιμές και κορυφαίες κριτικές στα εξειδικευμένα sites (λεπτομέρειες με ένα ΚΛΙΚ ΕΔΩ).

Ώρα 18:18 Από την πόλη της Κομοτηνής χορηγός της σημερινής μετάδοσης είναι ακόμα οι “Ξηροί Καρποί Σβυντρίδης”, με παρουσία 41 ετών στην αγορά της πόλης της Κομοτηνής και ξηρούς καρπούς δικής του παραγωγής, ενώ εκεί θα βρείτε όλων των ειδών ζαχαρώδη προϊόντα και ποτά (κάντε κλικ ΕΔΩ για περισσότερες λεπτομέρειες).

Ώρα 18:22 Χορηγός της μετάδοσης είναι το Καλλιτεχνικό Εργαστήρι «Karlas Art World» που βρίσκεται Σουμελά 33, στον πεζόδρομο Καλαμαριάς στην Θεσσαλονίκη. Εκτός από τα μαθήματα σε ενηλίκους υπάρχουν και παιδικά τμήματα ζωγραφικής και χειροτεχνίας, ενώ μέσω των καταστημάτων σε Παπαναστασίου 77 (2310989824) και Σουμελά 33 (2310481231) γίνεται εισαγωγή και εμπορία ειδών αγιογραφίας, ζωγραφικής και Hobby. Για περισσότερες λεπτομέρειες κάντε κλικ ΕΔΩ.

Ώρα 18:26 Για να ολοκληρώσουμε με τους χορηγούς, χορηγός της μετάδοσης είναι «Λεχούδης Τεχνικά Έργα», η οποία είναι μια δυναμική επιχείρηση τόσο στον κατασκευαστικό τομέα όσο και στην παροχή υπηρεσιών συντήρησης και υποστήριξης εγκαταστάσεων και από το 1977 προσφέρει τις υπηρεσίες της και αποτελεί συνέχεια οικογενειακής επιχείρησης. Δραστηριοποιείτε στον χώρο τον ιδιωτικών και δημοσιών τεχνικών έργων (εντός Ελλάδος αλλά και στην Βουλγαρία) και εφαρμόζει σύγχρονες τεχνικές και υποστηρίζει το έργο χρησιμοποιώντας δικά της συνεργεία. Διαθέτει ιδιόκτητο στόλο μηχανημάτων. Η επιχείρηση εφαρμόζει πρόγραμμα ποιότητας κατασκευής δημοσιών και ιδιωτικών έργων με πιστοποίηση ISO 9001:2008 και ΕΛΟΤ ΕΝ ISO 14001:2004 από αναγνωρισμένο διεθνή οργανισμό(κάντε κλικ ΕΔΩ για περισσότερες λεπτομέρειες).

Ωρα 18:29 Τέλος πρώτου δεκαλεπτου στην Ξάνθη. Πόντο πόντο οι δυο ομάδες στο Αμοιρίδιο, είναι ισόπαλες. Αποτέλεσμα πρώτης περιόδου: Λεύκιππος Ξάνθης – ΠΣ Ευκαρπίας 17-17

Ωρα 18:32 Τέλος πρώτου δεκαλέπτου και στην Χαλκιδική με τον ΓΑΣ να έχει ξεκινήσει δυνατά αλλά να έχουν και οι δυο ομάδες αμυντικά θεματάκια. Αποτέλεσμα πρώτης περιόδου: Νέα Μουδανιά – ΓΑΣ Κομοτηνή 21-24.

Ωρα 18:37 Σε άλλα παιχνίδια που έχει στο μπλογκ του ο Βασίλής Τσιότρας, Καλαμαριά – ΜΕΝΤ είναι στο 31-13, Δεκα – ΒΑο στο 33-30 και Αιας ευόσμου – Ζέφυρος στο 18-14.

Ωρα 18:49 Τέλος δεύτερης περιόδου στην Ξάνθη. Είναι μπροστά στο σκορ οι γηπεδούχοι. Αποτέλεσμα ημιχρόνου: Λεύκιππος Ξάνθης – Ευκαρπία 35-30

Ωρα 18:53 Τέλος δεύτερης περιόδου και στη Χαλκιδική. Εχει βάλει βάσεις για νικη και ο ΓΑΣ Κομοτηνή που έχει διψήφια διαφορά. Αποτέλεσμα ημιχρόνου: Νέα Μουδανιά – ΓΑΣ Κομοτηνή 33-43

Ωρα 19:24 Τέλος τρίτης περιόδου στο Αμοιρίδειο. Διατηρεί το προβάδισμα των πέντε πόντων ο Λεύκιππος. Αποτέλεσμα τρίτης περιόδου: Λεύκιππος Ξάνθης – Ευκαρπία 52-47

Ωρα 19:47 Τέλος του αγώνα στην Χαλκιδική. Μεγάλη εκτός έδρας νίκη για τον ΓΑΣ Κομοτηνή που διατήρησε και στο δεύτερο ημίχρονο την διψήφια διαφορά που είχε αποσπάσει από το πρώτο 20λεπτο. Τελικό αποτέλεσμα: Νέα Μουδανιά – ΓΑΣ Κομοτηνή 54-69

Ωρα 19:51 Τελος του αγωνα στο Αμοιρίδειο με αρνητική εξέλιξη για μια ακόμα φορά στο τελευταίο δεκάλεπτο για την ομάδα της Ξάνθης. Ήττα για τον Σωτήρη Κοκκινόπουλο και τους παίκτες του που σημείωσαν μονο πέντε πόντους στην τελευταία περίοδο και δέχτηκαν 22. Τελικό αποτέλεσμα: Λεύκιππος Ξάνθης – Ευκαρπία 57-69

Ωρα 20:10 Ηδη εχει αναρτηθεί σχετικό θέμα οπότε δείτε όλα τα αποτελέσματα, την βαθμολογία και την επόμενη αγωνιστική με ένα κλικ ΕΔΩ