Γ’ Εθνική: Έμεινε με 10 και κατέρρευσε στο τελευταίο 20λεπτο ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης απέναντι στον Αετό Ορφανού

Στην τελευταία θέση της βαθμολογίας μόνος βρίσκεται πλέον ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης καθώς έχασε χρυσή ευκαιρία για ένα θετικό αποτέλεσμα απέναντι σε μια ομάδα που ήταν στα μέτρα του. Ο λόγος για τον Αετό Ορφανού που τελικά έφυγε νικητής και μάλιστα με το ευρύ 0-3.

Στην πρεμιέρα του Μιχάλη Φλώρου ως πρώτου προπονητή, οι παίκτες του Εθνικού μπήκαν με διαθέσεις να διεκδικήσουν τη νίκη στο παιχνίδι, ωστόσο δεν δημιούργησαν ευκαιρίες που να δικαιολογούν αυτή τη διάθεση. Η αλήθεια είναι ότι επί 70 λεπτά δεν είχαν ωστόσο απειληθεί και ιδιαίτερα και έτσι το 0-0 σφράγιζε τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών.

Η φάση που σε μεγάλη βαθμό έκρινε τον αγώνα ήρθε στα μισά του β’ ημιχρόνου. Ο Καρακασίδης είδε την κίτρινη κάρτα του ξανθιώτη διαιτητή Τσοπουλίδη για διαμαρτυρία, ωστόσο αυτή ήταν η δεύτερή του και μοιραία πήρε την άγουσα για τα αποδυτήρια και άφησε με 10 παίκτες την ομάδα του, στο 67ο λεπτό.

Αμέσως ανέβασαν ρυθμό οι φιλοξενούμενοι και μόλις τρία λεπτά μετά με αριστερό σουτ του Μουδούρογλου από το ύψος της μεγάλης περιοχής, η μπάλα στο κατέληξε στο «παραθυράκι» του Μπαμπλή. Κάπως έτσι άνοιξε το σκορ, με τον Μουδούρογλου να βάζει άλλο ένα προσωπικό τέρμα στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης, ενώ θα μπορούσε να είχε σκοράρει και στο 75′ αλλά το πλασέ του πέρασε ελάχιστα δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι.

Ενδιαμέσως, στο 85′ είχε διαμορφωθεί το 2-0 με ατομική προσπάθεια του Δουμάνη από αριστερά και γύρισμα στον Γ. Παυλίδη που χρήστηκε σκόρερ με πλασέ. Διαιτητής της αναμέτρησης ο Παναγιώτης Τσοπουλίδης της ΕΠΣ Ξάνθης με βοηθούς τους Δημητριάδη και Καραγιάννη της ΕΠΣ Θράκης.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ (Μιχάλης Φλώρος): Μπαμπλής, Δουρουγιδένης, Λυμπέρης, Λίτσιος, Τσαπάνης, Γκουντενούδης (69′ Μαλτέζος), Δεδελούδης (46′ Γκαβανόζης), Πατσιώρας, Γκαϊδατζής, Καρακασίδης, Κολονέρος (69′ Τσακιρίδης).
ΑΕΤΟΣ ΟΡΦΑΝΟΥ (Δημήτρης Σίτσας): Κυφωνίδης, Καζαντζίδης, Βουζουλίδης, Κωνσταντινίδης, Παυλίδης Ν., Καραγιαννίδης, Πατσιαβάς (46′ Μουδούρογλου), Δαγκούλης, Παυλίδης Γ. (88′ Χρυσικός), Σαββατιανός (46′ Δουμάνης), Κωνσταντίνου (79′ Δουζδαμπάνης).

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ, ΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΠΒΣ ΜΕΤΕΔΩΣΕ ΤΟ THRAKISPORTS ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΜΑΤΣ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ