ΕΠΣ Έβρου: Χέρι-χέρι Σουφλί και Σοφικό μετά τις νίκες επί ΑΕΚ και ΑΕΔ! Τα αποτελέσματα, οι σκόρερς και η βαθμολογία στην Α’ Κατηγορία

 

Με νίκες προχώρησαν ο Έβρος Σουφλίου και ο Ορφέας Σοφικού στα δυο παιχνίδια του Σαββάτου για την 5η αγωνιστική της Α’ Κατηγορίας της ΕΠΣ Έβρου, απέναντι σε ΑΕΚ και ΑΕΔ αντίστοιχα.

Το Σουφλί, που είχε ρεπό την περασμένη αγωνιστική, επικράτησε με 2-0 της ΑΕΚ Έβρου στο Φώτης Κοσμάς, πιο δύσκολα από ό,τι δείχνει το τελικό σκορ αφού το προβάδισμά του ήταν εύθραυστο μέχρι και τις καθυστερήσεις.

Έπιασε έτσι στους 7 βαθμούς Ένωση Άνθειας Αρίστεινου και Άρδα Καστανεών. Το ίδιο έκανε και ο Ορφέας Σοφικού που επίσης είχε 4 πριν το σημερινό ματς αλλά λύγισε την ΑΕΔ στο τελευταίο ημίωρο της αναμέτρησης.

Ισόβαθμες παρέμειναν στους τρεις βαθμούς και οι ΑΕΚ και ΑΕΔ, μετά τις σημερνές τους ήττες. Τρία παιχνίδια διεξάγονται την Κυριακή (ΑΟ Νεοχωρίου-Ιπποκράτης, Ορέστης Ορεστιάδας – Ένωση Άνθειας Αρίστεινου, Άρδας Καστανεών – Ποντιακός).

Ρεπό έχει αυτήν την αγωνιστική η Θράκη Φερών. Συνοπτικά τα σαββατιάτικα αποτελέσματα της 5ης αγωνιστικής της Α’ Κατηγορίας της ΕΠΣ Έβρου και η βαθμολογία:

Α’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΣ ΕΒΡΟΥ – 5η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (Ώρα έναρξης 15:00)

ΑΕΚ Έβρου – Έβρος Σουφλίου 0-2 (36′ Δ. Τσομπανούδης “Τσιρίλο”, 90+3′ Παγωνίδης)

Ορφέας Σοφικού – ΑΕ Διδυμοτείχου 2-1 (60′ Ζαχαρνούδης, 75′ Σταματόπουλος – 90′ Παπούδης)

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (ΣΕ 5 ΑΓΩΝΕΣ):
1. Ιπποκράτης Αλεξανδρούπολης 10 (11-3) **
2. Ορέστης Ορεστιάδας 9 (6-2) **
3. Θράκη Φερών 8 (7-2) *
4. Ένωση Ανθειας Αρίστεινου 7 (5-1) * **
-. Άρδας Καστανεών 7 (7-6) **
6. Έβρος Σουφλίου 7 (10-5) *
-. Ορφέας Σοφικού 7 (5-7)
8. ΑΕΚ Έβρου 3 (3-14)
-. ΑΕ Διδυμοτείχου 3 (8-10) *
10. ΑΟ Νεοχωρίου 1 (1-9) **
11. Ποντιακός Αλεξανδρούπολης 0 (1-5) * **
* Με αστερίσκο οι ομάδες που έκαναν ρεπό
** Αύριο αγωνίζονται ΑΟ Νεοχωρίου-Ιπποκράτης, Ορέστης Ορεστιάδας – Ένωση Άνθειας Αρίστεινου και Άρδας Καστανεών – Ποντιακός