Γιουρόπα Λιγκ: Με τακουνάκι ο Τόρο σκόραρε ξανά ανοίγοντας τον δρόμο για την «πεντάρα» του Ολυμπιακού επί της Ντουντελάνζ (+video)

Ο Ολυμπιακός νίκησε εύκολα με 5-1 την Ντουντελάνζ από το Λουξεμβούργο στο Σάδιο Καραϊσκάκη και έμεινε ζωντανός στο κυνήγι της πρόκρισης στην επόμενη φάση του Europa League.

Τα πράγματα έκανε πιο εύκολα ο Ξανθιώτης αρχηγός των ερυθρολεύκων Βασίλης Τοροσίδης. Για ακόμα ένα ευρωπαϊκό παιχνίδι ξεκίνησε βασικός και για ακόμα ένα παιχνίδι σκόραρε.

Μάλιστα, ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ, ανοίγοντας τον δρόμο για την ευρεία νίκη των ερυθρολεύκων. Το ενδιαφέρον είναι ωστόσο ότι ο Θρακιώτης άσσος σκόραρε με… τακουνάκι.

Ο Φορτούνης πέτυχε δυο ακόμα γκολ για τον Ολυμπιακό στο 15′ και στο 36′ ενώ ενδιαμέσως ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος είχε επίσης σκοράρει και μάλιστα με ψαλίδι.

Μετά το 4-0 του ημιχρόνου ο Ολυμπιακός κατέβασε στροφές, στο 60′ μείωσε ο Σινάνι και αμέσως σχεδόν σκόραρε ο Χασάν για το τελικό 5-1.

Ωστόσο τα πράγματα ίσως ήταν διαφορετικά αν μόλις στο 6ο λεπτό ο Καμαρά δεν έκανε το σουτ, ο Τόρο δεν έμπαινε στην πορεία της μπάλας και δεν έστελνε με τακουνάκι την μπάλα στα δίχτυα των φιλοξενούμενων για το 1-0.

Δείτε το βίντεο…