Το Σάββατο το σπουδαίο φιλανθρωπικό παιχνίδι στην Ξάνθη για την μικρή Χρυσοβαλάντω

Το μεσημέρι του Σαββάτου διεξάγεται στο γήπεδο της ΕΠΣ Ξάνθης ο φιλανθρωπικός αγώνες ανάμεσα στην Βασίλισσα της Θράκης και την Διεύθυνση Αστυνομίας Ξάνθης για την μικρή Χρυσοβαλάντω.

Η Χρυσοβαλάντω ειναι μόλις 10 μηνών, κόρη αστυνομικού, διαγνώστηκε οτι πάσχει από χρόνια αποφρακτική πνευμονοπάθεια και χρήζει άμεσης χειρουργικής επέμβασης.

Απο το Ιπποκράτειο Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης γίνονται ενέργειες για να χειρουργηθει στο Great Ormond Street Hospital στο Λονδίνο. Από το νοσοκομείο του Λονδίνου απάντησαν οτι δέχονται να την χειρουργήσουν αυτό τον μήνα.

Το κόστος ωστόσο είναι πάνω από 300.000€ και δεν μπορεί να το καλύψει η οικογένεια

Γι’ αυτό τον σκοπό το Σάββατο 10, Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθεί φιλανθρωπικός αγώνας ΑΜΠΣ Βασίλισσα Θράκης – Διεύθυνση Αστυνομίας Ξάνθης στο γήπεδο ΕΠΣ Ξάνθης και ώρα 15:30 το μεσημέρι.

Η συμβολική τιμή εισιτηρίου στήριξης είναι μόλις 1 €.
Προπώληση εισιτηρίων και πληροφορίες στον προπονητή Απόστολο Κουτρουλό τηλ 6945556534

Επιπλέον, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βοηθήσουν κάνοντας κατάθεση στο λογαριασμό που δημιουργήθηκε στην Τράπεζα eurobank με
ΙΒΑΝ GR4302607300000450102366967 (δικαιούχοι: Κομίτη Χρυσοβαλάντω-Παναγιώτα, του μπαμπά της Κομίτη Σωτήριος και του παππού της Αράπ Νικόλαος)