Super League: Η επιστροφή του Ντέμη Νικολαΐδη μετά από 25 χρόνια στη Ριζόπουλη

Ο Ντέμης Νικολαΐδης επισκέφθηκε μετά από πολλά χρόνια το γήπεδο της Ριζούπολης και είχε συνάντηση με τους συμπαίκτες του στον Απόλλωνα, Λευτέρη Βελέντζα και Κώστα Ποζαπαλίδη.

Φίλοι από τα παλιά και συμπαίκτες στην ομάδα του Απόλλωνα, τότε που είχε καταπλήξει στο πρωτάθλημα τη σεζόν 1994 –΄95 και είχε κερδίσει την έξοδό της στο κύπελλο ΟΥΕΦΑ. Ντέμης Νικολαΐδης, Λευτέρης Βελέντζας και Κώστας Ποζαπαλίδης, οι τρεις «κολώνες» του Απόλλωνα της εποχής εκείνης συναντήθηκαν στο γήπεδο της Ριζούπολης και θυμήθηκαν τα παλιά.

Επί των ημερών τους η «Ελαφρά Ταξιαρχία» έκανε όλη τη φίλαθλη Ελλάδα να ασχοληθεί μαζί της. Έπαιξε πολύ καλό και επιθετικό ποδόσφαιρο, κέρδισε για πρώτη (και μοναδική ως τώρα) συμμετοχή της στα ευρωπαϊκά κύπελλα. Θυμήθηκαν ιστορίες με τον εμβληματικό πρόεδρο Κώστα Αλαμάνο, τον αείμνηστο προπονητή τους Γιάννη Παθιακάκη και πολλά ακόμα.

Ο Ντέμης ποτέ δεν ξέχασε ότι ο Απόλλων ήταν η ομάδα που τον ανακάλυψε στην Αλεξανδρούπολη, τον μετακόμισε από τον Εθνικό στην Αθήνα, ανέδειξε το ταλέντο του και τον βοήθησε να εκτοξεύσει την καριέρα του…