Volley League: Τηλεοπτικό και το επόμενο παιχνίδι της ΑΕ Κομοτηνής με τον Παναθηναϊκό, ρεπό για τον Εθνικό

Η ΕΣΑΠ σε συνεργασία με την ΕΡΤ αποφάσισαν να είναι τηλεοπτικό και το επόμενο παιχνίδι της ΑΕ Κομοτηνής, που επέστρεψε αρκετά δυναμικά στην Volley League.

Συγκεκριμένα, η εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό στο κλειστό του Πανελληνίου στην Κυψέλη θα διεξαχθεί και αυτή Δευτέρα, όπως το ματς αυτής της αγωνιστικής με την ΑΕΚ, έχοντας απευθείας τηλεοπτική κάλυψη από την ΕΡΤ2.

Το έτερο τηλεοπτικό ματς της αγωνιστικής θα είναι το ΑΕΚ – Ηρακλής στο Μετς. Υπενθυμίζεται ότι στην προσεχή αγωνιστική, 5η τυπικά και 4η ουσιαστικά, έχει και πάλι ρεπό, όπως και στην πρεμιέρα.

Το άλλο πολύ ενδιαφέρον είναι ότι ορίστηκε παιχνίδι στις 12.00 το μεσημέρι!!! Πρόκειται για το ματς ΠΑΟΚ – Παμβοχαϊκός που το λες και ντέρμπι κορυφής με όσα έχουμε δει ως τώρα στο πρωτάθλημα.

Τέλος, το άλλο παιχνίδι ανάμεσα σε Κηφισιά και Φοίνικα Σύρου εμφανίζεται σύμφωνα με το πρόγραμμα που δημοσιοποίησε η ΕΣΑΠ να γίνεται στην… Σύρο, αλλά με γηπεδούχο την Κηφισιά! Συνοπτικά το πρόγραμμα, όπως ανακοινώθηκε το πρωί από την ΕΣΑΠ:

VOLLEY LEAGUE – 5η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
Σάββατο 10/11, Ωρα 12:00, Πυλαία: ΠΑΟΚ – Παμβοχαϊκός
Σάββατο 10/11, Ωρα 17.00, Μετς (ΕΡΤ2): ΑΕΚ – Ηρακλής Πετοσφαίριση 2015
Σάββατο 10/11, Ωρα 19:00, Κλειστό Σύρου: ΑΟΠ Κηφισιάς – Φοίνικας Σύρου
Δευτέρα 12/11, Ωρα 17:30, Κλειστό Πανελληνίου: Παναθηναϊκός – ΑΕΚομοτηνής
ΡΕΠΟ ο Ολυμπιακός και ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης