LIVE η Γ’ Εθνική: ΜΕΝΤ-Λεύκιππος Ξάνθης, ΒΑΟ-Ασπίδα Ξάνθης και ΓΑΣ Κομοτηνή-ΔΕΚΑ

 

Παρακολουθήστε ζωντανά από το ThrakiSportS την εξέλιξη στα παιχνίδια ΜΕΝΤ-Λεύκιππος Ξάνθης, ΒΑΟ-Ασπίδα Ξάνθης και ΓΑΣ Κομοτηνή-ΔΕΚΑ για την 3η αγωνιστική του ανατολικού Βορείου Ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Καλησπέρα! Από αυτήν την ανάρτηση θα πληροφορηθείτε την εξέλιξη στους αγώνες της Γ’ Εθνικής με έμφαση στις τρεις αναμετρήσεις των ομάδων της Θράκης.

Ώρα 15:47 Τρίτη αγωνιστική του πρωταθλήματος σήμερα με την Ασπίδα Ξάνθης να θελει να κανει το 3/3 στις Συκιες απεναντι στον ΒΑΟ, ενώ τις δευτερες νικες τους θελουν ο Λευκιππος και ο ΓΑΣ απεναντι σε ομαδες της Θεσσαλονικης, ΜΕΝΤ και ΔΕΚΑ.

Ώρα 15:58 Το πρώτο χρονικά παιχνίδια είναι αυτό της Τούμπας με τον Λεύκιππο να αντιμετωπίζει εκτός έδρας την πρωτοπόρο ΜΕΝΤ στις 17:00, δηλαδή μια ώρα πριν την έναρξη των υπολοίπων αγώνων.

Ώρα 16:10 Αναλυτικά όλο το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής: ΜΕΝΤ-Λεύκιππος Ξάνθης, Αστέρας Σίνδου-Απόλλων Καλαμαριάς, Πολύγυρος-Μακάμπη,
ΒΑΟ-Ασπίδα Ξάνθης, ΓΑΣ Κομοτηνή-ΔΕΚΑ, Αίας Ευόσμου-Ν. Μουδανιά  και Ζέφυρος 02-Ευκαρπία

Ωρα 16:13 Πριν ξεκινήσουμε με στοιχεία από τους, αγώνες, να σας αναφέρουμε ότι χορηγος της μετάδοσης είναι το γραφείο «Διεκπεραιώσεις Ιωάννης Παπαδόπουλος» (Χαριλάου Τρικούπη 25, Κομοτηνή). Σύμφωνα με το λεξικό διεκπεραιώνω σημαίνει ότι «ολοκληρώνω ό,τι χρειάζεται, προκειμένου να φέρω σε πέρας και να ρυθμίσω συνολικά μια αποστολή ή μια υπόθεση». Αυτό ακριβώς ήρθε να κάνει σε όσους δεν έχουν τον χρόνο ή θέλουν να αποφύγουν την ταλαιπωρία του να στηθούν στην ουρά και να τρέξουν προσωπικές τους υποθέσεις ή ακόμα και για να πληρώσουν ένα λογαριασμό το γραφείο «Διεκπεραιώσεις Ιωάννης Παπαδόπουλος».

Ώρα 16:20 Στο γραφείο μπορείτε να εξυπηρετηθείτε για υποθέσεις που αφορούν το Υπουργείο Μεταφορών (Μεταβιβάσεις, Κατάθεση Πινακίδων, Άρση Ακινησίας, Αντικατάσταση Πινακίδων, Ανανέωση Διπλώματος, Έκδοση Διπλώματος Νέου Τύπου), μπορείτε να πληρώσετε όλους τους λογαριασμούς σας ακόμα και αν έχουν λήξει ή αν θέλετε να πληρώσετε μέρος του ποσού, μέσω του συστήματος i-bank pay spot της Εθνικής Τράπεζας. Επίσης το γραφείο αποτελεί επίσημο συνεργάτη της εταιρίας μεταφράσεων Speakt, η οποία κάνει απλές και επικυρωμένες μεταφράσεις σε 35 γλώσσες. Τέλος μπορείτε να εκτυπώσετε οποιοδήποτε παράβολο εύκολα και γρήγορα, ενώ το γραφείο μπορεί να σας βοηθήσει να συμπληρώσετε οποιαδήποτε αίτηση. Για όλες τις υπηρεσίες, ακόμα και για τους λογαριασμούς, μπορείτε να πληρώσετε είτε με μετρητά, είτε με τη χρεωστική ή την πιστωτική σας κάρτα. Περισσότερα με ένα κλικ ΕΔΩ.

Ώρα 16:26 Χορηγός της σημερινής μετάδοσης είναι ακόμα η Σχολή Οδηγών «Ραφτόπουλος», το οποίο βρίσκεται στην Ξάνθη από το 1965 και παρέχει την πιο εξειδικευμένη εκπαίδευση στους υποψήφιους οδηγούς. Παρέχει επίσης όλες τις υπηρεσίες για την έκδοση διπλώματος αυτοκινήτου, μοτοσυκλέτας ΑΜ, Α1, Α2, Α, φορτηγού και λεωφορείου (κάντε κλικ ΕΔΩ για περισσότερες λεπτομέρειες).

Ώρα 16:32 Κοντά μας, ανάμεσα στους χορηγούς της μετάδοσης, είναι και τα Ορθοπεδικά και Ιατρικά Είδη «Χατζηεφραιμίδης». Λειτουργούν στην πόλη της Ξάνθης από το 2000 και δραστηριοποιούνται στον τομέα της υγείας. Ανταποκρίνονται στις ανάγκες των ατόμων και απευθύνονται σε αυτή με κύριο μέλημα την καλύτερη και άμεση εξυπηρέτηση τους, ενώ διαθέτει και online κατάστημα (κάντε κλικ ΕΔΩ για περισσότερες λεπτομέρειες).

Ώρα 16:38 Συνεχίζουμε τους χορηγούς μας με το θρακιώτικης ιδιοκτησίας ξενοδοχείο “Pilion Terra”, που αποτελεί ιδανικό τόπο για μικρές ή μεγάλες αποδράσεις στην πανέμορφη Πορταριά του Πηλίου, ένας προορισμός για όλες τις εποχές, 11 χιλιόμετρα μόνο από τον Βόλο. Με προσιτές τιμές και κορυφαίες κριτικές στα εξειδικευμένα sites (λεπτομέρειες με ένα ΚΛΙΚ ΕΔΩ).

Ώρα 16:44 Από την πόλη της Κομοτηνής χορηγός της σημερινής μετάδοσης είναι ακόμα οι “Ξηροί Καρποί Σβυντρίδης”, με παρουσία 41 ετών στην αγορά της πόλης της Κομοτηνής και ξηρούς καρπούς δικής του παραγωγής, ενώ εκεί θα βρείτε όλων των ειδών ζαχαρώδη προϊόντα και ποτά (κάντε κλικ ΕΔΩ για περισσότερες λεπτομέρειες).

Ώρα 16:50 Χορηγός της μετάδοσης είναι το Καλλιτεχνικό Εργαστήρι «Karlas Art World» που βρίσκεται Σουμελά 33, στον πεζόδρομο Καλαμαριάς στην Θεσσαλονίκη. Εκτός από τα μαθήματα σε ενηλίκους υπάρχουν και παιδικά τμήματα ζωγραφικής και χειροτεχνίας, ενώ μέσω των καταστημάτων σε Παπαναστασίου 77 (2310989824) και Σουμελά 33 (2310481231) γίνεται εισαγωγή και εμπορία ειδών αγιογραφίας, ζωγραφικής και Hobby. Για περισσότερες λεπτομέρειες κάντε κλικ ΕΔΩ.

Ώρα 17:01 Για να ολοκληρώσουμε με τους χορηγούς, χορηγός της μετάδοσης είναι «Λεχούδης Τεχνικά Έργα», η οποία είναι μια δυναμική επιχείρηση τόσο στον κατασκευαστικό τομέα όσο και στην παροχή υπηρεσιών συντήρησης και υποστήριξης εγκαταστάσεων και από το 1977 προσφέρει τις υπηρεσίες της και αποτελεί συνέχεια οικογενειακής επιχείρησης. Δραστηριοποιείτε στον χώρο τον ιδιωτικών και δημοσιών τεχνικών έργων (εντός Ελλάδος αλλά και στην Βουλγαρία) και εφαρμόζει σύγχρονες τεχνικές και υποστηρίζει το έργο χρησιμοποιώντας δικά της συνεργεία. Διαθέτει ιδιόκτητο στόλο μηχανημάτων. Η επιχείρηση εφαρμόζει πρόγραμμα ποιότητας κατασκευής δημοσιών και ιδιωτικών έργων με πιστοποίηση ISO 9001:2008 και ΕΛΟΤ ΕΝ ISO 14001:2004 από αναγνωρισμένο διεθνή οργανισμό(κάντε κλικ ΕΔΩ για περισσότερες λεπτομέρειες).

Ώρα 17:10 Εναρξη αγώνα με αρκετή καθυστερηση στην Τούμπα.

Ώρα 17:33 Τέλος πρώτου δεκαλεπτου. Καταστροφικο ξεκίνημα για τον Λεύκιππο που χάνει με 22 ποντους διαφορά 35-22

Ώρα 18:00 Έναρξη αγώνων σε Συκιές και Κομοτηνή.

Ώρα 18:03 Ημιχρονο στην Τούμπα. Κάκιστος ο Λευκιππος απέναντι στην εύστοχη στα τρίποντα ΜΕΝΤ. Αποτέλεσμα ημιχρόνου ΜΕΝΤ- Λεύκιππος 61-26 

Ώρα 18:21 Τέλος πρωτου δεκαλέπτου στις Συκιές. Ο ΒΑΟ προηγείται 17-15 της Ασπίδας Ξάνθης.

Ωρα 18:34 Τέλος τρίτου δεκαλεπτου. Ο Λεύκιππος μεθιωνει κάτω από τους 30 πόντους 74-46.

Ώρα 18:36 Στην Κομοτηνή σε ενα μετριο παιχνίδι στο 15′ ο ΓΑΣ προηγειται της ΔΕΚΑ με 22-17

‘Ωρα 18:44 Ημίχρονο στις Συκιές. Κακή η Ασπιδα που βρισκεται στο -14 αππο τον ΒΑΟ. Αποτέλεσμα ημιχρόνου ΒΑΟ-Ασπίδα Ξάνθης 37-23 

Ωρα 18:48 Ημίχρονο στην Κομοτηνή.  Ο ΓΑΣ προηγειται με 33-26 της ομάδας του Ευόσμου. Αποτέλεσμα ημιχρόνου ΓΑΣ Κομοτηνή-ΔΕΚΑ 33-26

Ώρα 18:53 Τελικό στην Τούμπα.Κάκιστος ο Λευκιππος γνωρισε αμαχητί την ήττα από την ΜΕΝΤ. Τελικό αποτέλεσμα  ΜΕΝΤ- Λεύκιππος 90-60 

Ωρα 19:15 Κακό ξεκίνημα στο δεύτερο ημίχρονο για τον ΓΑΣ Κομοτηνή με επιμέρους σκορ 0-8 (33-34).

Ωρα 19:28 Σε διψήφια νούμερα η διαφορά στις Συκιές υπέρ του ΒΑΟ και σε βάρος της Ασπίδας. Αποτέλεσμα τρίτης περιόδου: ΒΑΣ – Ασπίδα Ξάνθης 55-41

Ωρα 19:31 Τέλος δεκαλέπτου στην Κομοτηνή. Αποτέλεσμα τρίτης περιόδου: ΓΑΣ Κομοτηνή-ΔΕΚΑ 42-53

Ωρα 19.46 Μειώνει ο ΓΑΣ 59-62 στο 37′

Ωρα 19:55 Τέλος του αγώνα στις Συκιές. Τελικό αποτέλεσμα: ΒΑΟ – Ασπίδα Ξάνθης 79-57

Ωρα 19.58 Τελικό αποτέλεσμα στην Κομοτηνή: ΓΑΣ Κομοτηνή – ΔΕΚΑ 61-68

Ωρα 20:01 Ηττα λοιπόν για όλες τις ομάδες της Θράκης

Ωρα 20:05 Ηδη ανέβηκε θέμα με τα υπόλοιπα αποτελέσματα, την βαθμολογία και την επόμενη αγωνιστική με ένα κλικ ΕΔΩ.