Γ’ Εθνική: Το τραγικό λάθος του Αρβανίτη στοίχησε τον βαθμό στο Σιδηρόκαστρο για τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης

Πάλεψε σε ένα ακόμα εκτος έδρας αγώνα ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης αλλά γνώρισε και πάλι την ηττα με 1-0 από τον Εθνικό Σιδηροκάστρου και έμεινε στην ουρά της βαθμολογίας.

Οι Σερραίοι μπήκαν καλύτερα και στο 13′ εχασαν μεγάλη ευκαιρία οταν ο Γεράκης μονος με χλιαρο σουτ έστειλε την μπάλα στον Αρβανίτη. Στο 32′ ο Τσεμπερίδης θα εκτελέσει απευθείας  φάουλ, αλλά ο Αρβανίτης θα πιασει την μπάλα, οπως εκανε και σε μακρινό σουτ του Πετρίδη στο 41′. Στο φιναλε του ημιχρόνου ο Μαλτέζος απόμπλεονεκτική θεση θα σουταρει ασχημα με την μπαλα να καταλήγει αρκετα εξω από το δοκαρι του Δ. Τσιντσαρη.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι, ανέβασαν την ένταση του παιχνιδιού και στο 60’ ο Γεράκης με ωραίο σουτ σημάδεψε το δοκάρι του Αρβανίτη, ο οποίος ηταν και παλι τυχερος αφου το σουτ του Παπίτσα στο 69′ βρήκε και πάλι το δοκάρι. Στο 71′ ομως  Αρβανίτης θα κανει τραγικο λάθος, όταν δεν θα μπορεσει να δώσει σωστα την μπαλα με τα χερια στον Δορουγιδένη που θα καταλήξει στον Αβράμη που σε κενή εστία θα κάνει με ψηλοκρεμαστό σουτ το 1-0. Μάλιστα στο 75′ θα αποβληθεί ο Σεβαστός Γκαβανόζης, με  τους Εβρίτες παρά την είσοδο στου Μιχάλη Φλώρου στην επιστροφη του στην ενεργο δραση  να μην μπορούν να αποφύγουν την τεταρτη εκτός εδρας ήττα εχοντας ενα καλο σουτ με τον Γκαϊδατζή. Οι Σερραίοι έφτασαν τους 8 και βελτίωσαν έτσι την βαθμολογική τους κατάταξη, ενω στους  3 έμειναν οι Εβρίτες.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟΥ (Καρυπίδης): Τσιντσάρης Δ., Τσιντσάρης Ι., Πετρίδης (55’ Δάτσικας), Σαμαράς, Τσιατμάς, Σπανίδης (65’ Παπίτσας), Νικολαΐδης, Τοπάλ, Γεράκης (90’ Γερμανλής), Τσεμπερίδης (75’ Αμπαδίνης), Αβράμης.
ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ (Παπαράδης): Αρβανίτης, Δορουγιδένης, Λυμπέρης (55’ Μαρασλής), Πεταλωτής, Τσαπάνης, Γκουντενούδης, Γκαβανόζης, Πατσιώρας (75’  Φλώρος), Γκαϊδατζής, Δεδελούδης (47’  Καρακασίδης), Μαλτέζος (85’  Κολονέρος)