Γ’ Εθνική: Απο ωραίος… μοιραίος με το χαμένο πέναλτι ο Μελισσόπουλος στο ντέρμπι της Χρυσούπολης των 16 Θρακιωτών

 

Σπουδαίο ήταν το τοπικό ντέρμπι στο Δημοτικό Στάδιο Χρυσούπολης, αναμεσα στον Κεραυνό Πέρνης και τον Νέστο Χρυσούπολης όπου τα είχε όλα εκτός από γκολ.

Πολλές φάσεις, χαμένο πέναλτι, αποβολή, δοκάρια, πάθος και από τις δυο ομάδες.  Στο πρώτο ημίχρονο το αποτέλεσμα αδικεί την ομάδα του Κεραυνού που ήταν πιο δυνατή ενώ ο Νέστος ανέβηκε στην επανάληψη και είχε χαμένο πέναλτι με τον Αλέξανδρο Μελισσόπουλο στο 76′, που από ωραίος στην ανατροπή με την Καβάλα έγινε … μοιραίος με την Πέρνη.

Ο Νέστος απείλησε στο 20` με διαγώνιο  σουτ του Αρετά οπου η μπάλα χτύπησε στο δεξί κάθετο δοκαρι, ενω στο 53` το σουτ του Χαριτίδη βρήκε το δεξί κάθετο δοκάρι του Χαραλαμπίδη.

Συνολικα στο γήπεδο Χρυσούπολης βρέθηκαν 16 Θρακιωτες. Από τον Κεραυνο του Γιαννη Μαλαματά, οι Λασπατζης, Μπουλγουρας, Σουκρη Ογλου, Τζιβανόπουλος, Χαριτίδης, Τσανακτσογλου ως αλλαγή και ο Ασπιώτης που έκανε το ντεμπούτο του. Για τον Νέστο του Κετσιεμενίδη οι  Μκριτσιάν, Ευθυμιάδης , Γκουτσίδης, Αλ. Μελισσόπουλος, Αρετάς και ως αλλαγές οι Τσελέπης και Ν. Μελισσόπουλος.