Μεικτές Ομάδες: Νίκησε τους πρωταθλητές παίδες της Ξάνθης ο Έβρος, ήττα για Θράκη από Καβάλα

ΕΠΣ Καβάλας και ΕΠΣ Έβρου πήραν κεφάλι στην βαθμολογία του Α’ Ομίλου του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων Παίδων για παίκτες ηλικίας κάτω των 14 ετών.

Η ΕΠΣ Καβάλας επικράτησε με το επιβλητικό 5-1 της ΕΠΣ Θράκης στο ενωσιακό γήπεδο του Ραδιοφωνικού Σταθμού Κομοτηνής. Για τους νικητές από δυο τέρματα σημείωσαν οι Δεληγιαννίδης και Αγοραστός και ένα ο Παπαδόπουλος, ενώ για την ομάδα της Ροδόπης το γκολ με το οποίο αξίζει να σημειωθεί ότι είχε προηγηθεί στο σκορ πέτυχε ο Ξανθοπουλίδης.

Στο μεγάλο παιχνίδι η περσινή πρωταθλήτρια ομάδα παίδων της ΕΠΣ Ξάνθης, αλλαγμένη όμως πλήρως (αφού τα παιδιά που κατέκτησαν το τρόπαιο μεγάλωσαν και άλλαξαν ηλικιακή κατηγορία πλην ελαχίστων εξαιρέσεων) υποδέχθηκε τους παίδες της ΕΠΣ Έβρου και μετά από δυνατό παιχνίδι, ηττήθηκε με 2-0.

Τα τέρματα για την Μεικτή Παίδων του Έβρου σημείωσε στο δεύτερο ημίχρονο ο αρχηγός της ομάδας Τσελεμπάκης. Συνοπτικά τα αποτελέσματα της πρεμιέρας στον Α’ Όμιλο του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικής Ομάδας Παίδων, η διαμορφωθείσα βαθμολογία και η επόμενη αγωνιστική έχουν ως εξής:

ΜΕΙΚΤΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΠΑΙΔΩΝ – 1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΕΠΣ Ξάνθης – ΕΠΣ Έβρου 0-2
ΕΠΣ Θράκης – ΕΠΣ Καβάλας 1-5

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (ΣΕ 1 ΑΓΩΝΑ)
1. ΕΠΣ Καβάλας 3 (5-1)
2. ΕΠΣ Έβρου 3 (2-0)
3. ΕΠΣ Ξάνθης 0 (0-2)
4. ΕΠΣ Θράκης 0 (1-5)

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (2η, ΤΕΤΑΡΤΗ 21/11):
ΕΠΣ Ξάνθης – ΕΠΣ Θράκης
ΕΠΣ Καβάλας – ΕΠΣ Έβρου