Μεικτές Ομάδες: Ισοπαλία 2-2 για τους Νέους Ξάνθης και Έβρου, πέρασε με 3-2 από την Κομοτηνή η Καβάλα

Πολύ ωραία και συγκλονιστικά σε εξέλιξη παιχνίδια με πολλά γκολ και αρκετές συγκινήσεις είχαμε στην πρεμιέρα του Α’ Ομίλου του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων Νέων, για παίκτες δηλαδή ηλικίας κάτω των 16 ετών.

Στο Ενωσιακό Γήπεδο της ΕΠΣ Ξάνθης η τοπική ομάδα και η αντίστοιχη της ΕΠΣ Έβρου αναδείχθηκαν ισόπαλες 2-2 μετά από ένα σπουδαίο παιχνίδι. Το σκορ άνοιξε για τους γηπεδούχους ο Περτσανίδης στο 13′ αλλά πριν το ημίχρονο οι Εβρίτες κατάφεραν να ισοφαρίσουν στο 27′ με τον Δαρέλα. Στο δεύτερο ημίχρονο ήταν οι φιλοξενούμενοι που πήραν το προβάδισμα με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μαυροκέφαλου στο 53′ αλλά ο Χαράλαμπος Αραμπατζής ισοφάρισε επτά λεπτά αργότερα με τον ίδιο τρόπο. Έτσι οι ομάδες του Απόστολου Κουτρουλού και του Γιώργου Αραμπατζή μοιράστηκαν τους βαθμούς.

Στο γήπεδο του Ραδιοφωνικού Σταθμού Κομοτηνής οι θεατές είχαν την ευκαιρία να δουν πέντε τέρματα και την ΕΠΣ Καβάλας να φεύγει νικήτρια με σκορ 3-2. Οι Καβαλιώτες προηγήθηκαν με τον Μπίλια, ο Χατζηνάκης ισοφάρισε για την ΕΠΣ Θράκης, αλλά ακολούθησαν δυο τέρματα από τους φιλοξενούμενους, και πάλι με τον Χατζηνάκη και τον Νικολαΐδη για να κλειδώσει τη νίκη η μακεδονική ομάδα. Το μόνο που κατάφεραν οι παίκτες του Τάσου Μπόζη ήταν να μειώσουν το σκορ σε 2-3 με το τέρμα να το πετυχαίνει και πάλι ο σκόρερ του πρώτου θρακιώτικου τέρματος Χατζηνάκης.

Συνοπτικά τα αποτελέσματα της πρεμιέρας στον Α’ Όμιλο του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικής Ομάδας Νέων, η διαμορφωθείσα βαθμολογία και η επόμενη αγωνιστική έχουν ως εξής:

ΜΕΙΚΤΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΝΕΩΝ – 1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΕΠΣ Ξάνθης – ΕΠΣ Έβρου 2-2
ΕΠΣ Θράκης – ΕΠΣ Καβάλας 2-3

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (ΣΕ 1 ΑΓΩΝΑ)
1. ΕΠΣ Καβάλας 3 (3-2)
2. ΕΠΣ Έβρου 1 (2-2)
3. ΕΠΣ Ξάνθης 1 (2-2)
4. ΕΠΣ Θράκης 0 (2-3)

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (2η, ΤΕΤΑΡΤΗ 21/11):
ΕΠΣ Ξάνθης – ΕΠΣ Θράκης
ΕΠΣ Καβάλας – ΕΠΣ Έβρου