Μετά τον Δορουγιδένη, πάντρεψε την αδερφή του και ο Γιώργος Μαρασλής του Εθνικού Αλεξανδρούπολης (+photos)

 

Εκτός από τον Γιάννη Δορουγιδένη που έλειπε από το ματς – τελικό του Εθνικού Αλεξανδρούπολης με τον ΠΑΟΚ Κοσμίου το περασμένο Σάββατο, από τον αγώνα απουσίαζε και ο επιθετικός της ομάδας Γιώργος Μαρασλής.

O λόγος της απουσίας τους κοινός. Πάντρευαν την ημερα του αγώνα και οι δύο τις αγαπημένες αδερφές τους!

Ο γάμος της αδερφής Δορουγιδένη έγινε στις Σαπες, ενώνοντας ποδοσφαιρικά Έβρο και Ροδόπη. Ο Μαρασλής είχε ωστόσο να πάει πιο μακριά, αφού έγινε στην Αθήνα έγινε ο γάμος της αδερφής του επιθετικού του Εθνικού Αλεξανδρούπολης και πρωην επιθετικού των ΑΟ Καππαδοκίας, Ηρακλή Αμμούδας, Ηράκλειας, Αετού Λεπτής, Μάΐστρου, Ιπποκράτη και Ένωσης Άνθειας Αρίστεινου.

Πάντως οι δυο τους έπεσαν θυματα πλακας από τους συμπαικτες τους στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης, αφού η ομάδα χωρίς αυτούς κατάφερε και πήρε την πρωτη της νίκη στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, οπότε για τους προληπτικούς ήδη έχει πέσει στο τραπέζι η πρόταση οι δυο τους να μην ακολουθήσουν την αποστολή στο Σιδηρόκαστρο Σερρών και στον αγώνα με τον τοπικό Εθνικό την προσεχη Κυριακή, κάτι που πάντως δεν πρόκειται να εισακουσθεί από τον Σάκη Παπαράδη…