Volley League: Οπαδοί του ΠΑΟΚ ξέφυγαν και αποκάλεσαν «Τούρκους» τους Κομοτηναίους οικοδεσπότες τους

Το παιχνίδι ανάμεσα στην ΑΕ Κομοτηνής και τον ΠΑΟΚ εξελίχθηκε σε γιορτή του βόλεϊ με την ατμόσφαιρα που δημιουργήθηκε αλλά και το ωραίο βόλεϊ που παίχθηκε. Παρόλα αυτά, δεν έλειψαν προς το τέλος του αγώνα τα παρατράγουδα.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με καταγγελίες κομοτηναίων φιλάθλων που βρέθηκαν το βράδυ του Σαββάτου στο Κλειστό Γυμναστήριο του 2ου Λυκείου, προς το τέλος της αναμέτρησης και ενώ ήδη είχε εξασφαλίσει η ΑΕΚ σε βάρος του ΠΑΟΚ τον πρώτο της πόντο στο πρωτάθλημα, κάποιοι οπαδοί των φιλοξενούμενων ξέφυγαν και δημιουργήθηκε έντονο φραστικό επεισόδιο.

Συγκεκριμένα, πάντα σύμφωνα με τις καταγγελίες, ορισμένοι από τους 100 περίπου φιλάθλους του δικεφάλου που βρέθηκαν από την Ορεστιάδα, την Αλεξανδρούπολη και κυρίως από την Δράμα, την Καβάλα αλλά ακόμα και από την Θεσσαλονίκη, μεταξύ άλλων υβριστικών χαρακτηρισμών αποκάλεσαν και «Τούρκους» τους Κομοτηναίους φιλάθλους, προκαλώντας αλγεινή εντύπωση και εντάσεις.

Τα πράγματα φάνηκε πως ηρέμησαν αλλά πλέον στο διαδικτυο υπάρχει δεύτερος γύρος από Κομοτηναίους οπαδούς αυτή τη φορά που καταγγέλλουν το γεγονός αλλά προχωρούν ένα βήμα παραπέρα, εμπλέκοντας το «μακεδονικό» και προχωρώντας σε χαρακτηρισμούς με αποτέλεσμα να χάνουν και αυτοί το δίκιο τους.

Και είναι κρίμα, γιατί η ατμόσφαιρα που δημιουργήθηκε στο γήπεδο ήταν πραγματικά γιορτινή και το βόλεϊ που παίχτηκε υψηλού επιπέδου…