Super League: Η Ξάνθη «τελείωσε» τον Άκη Μάντζιο από τον πάγκο του Λεβαδειακού

Το παιχνίδι του Λεβαδειακού με την Ξάνθη ήταν και το τελευταίο του Άκη Μάντζιου στην τεχνική ηγεσία των Βοιωτών, όπως μεταδίδουν αθηναϊκά μέσα ενημέρωσης.

Ο Λεβαδειακός ηττήθηκε εντός έδρας με 2-1 από τη Ξάνθη και έφτασε στην έκτη ήττα του σε επτά αγωνιστικές με τον Άκη Μάντζιο να αποχαιρετά το σύλλογο.

Νωρίς το πρωί ο ιδιοκτήτης του Λεβαδειακού Γιάννης Κομπότης φέρεται να τηλεφώνησε στον Μάντζιο για να του ανακοινώσει ότι ολοκληρώθηκε και η δεύτερη περίοδος της συνεργασίας τους.

Στις 11.00 το πρωί ήταν προγραμματισμένη προπόνηση και όπως αναφέρει to10, ο Μάντζιος είπε στους παίκτες του να μην βγάλουν καν τος φόρμες τους. «Δεν είμαι προπονητης σας από σήμερα, με έφαγε», φέρεται να είπε στους παίκτες του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του sdna, ο διάδοχος του πρώην προπονητή του Πανθρακικού θα είναι ξένος τεχνικός. Από ότι φαίνεται η ήττα από την Ξάνθη ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι, παρά το γεγονός ότι ο Λεβαδειακός είχε δυο δοκάρια.

Το επόμενο ματς του Λεβαδειακού είναι το Σάββατο στη Λαμία και στη συνέχεια φιλοξενεί Λάρισα και ΟΦΗ θέλοντας να κάνει το comeback. Ενδιαμέσως θα παίξει και με τον Άρη Αβάτου για την 2η αγωνιστική των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδος.