ΕΠΣ Έβρου: Πεντάρα του Έβρου Σουφλίου στην ΑΕ Διδυμοτείχου με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Γιαννόπουλο

 

Ανταπόκριση από Σουφλί: Νίκος Γκούντλης

Την πρώτη του εντός έδρας νίκη πέτυχε ο Έβρος Σουφλίου απέναντι στην ΑΕ Διδυμοτείχου με το ευρύ 5-0 στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής της Α’ Κατηγορίας της ΕΠΣ Έβρου.

Οι παίκτες του Πασχάλη Σταματάκη μπήκαν στο γήπεδο πιο δυνατά και αποφασισμένοι να πάρουν την πρώτη νίκη τους μπροστά στο κοινό τους. Η παρουσία του κόσμου ήταν αρκετή καθώς βοήθησε και ο καλός καιρός αγγίζοντας τα 250 άτομα, οπαδούς όχι μόνο από τους γηπεδούχους αλλά και φιλοξενούμενους. Πάντως, η νίκη ήρθε πολύ πιο εύκολα από ότι θα μπορούσαν να περιμένουν οι πρώτοι, καθώς ο Έβρος Σουφλίου επικράτησε της ΑΕ Διδυμοτείχου με 5-0.

Στη πρώτη τους ευκαιρία στο 8′ οι γηπεδούχοι την μετουσίωσαν σε γκολ όταν από το κόρνερ του Δημήτρη «Τσιρίλο» Τσομπανούδη ο Θάνος με ανάποδο ψαλιδάκι άνοιξε το σκορ. Στο 21′ και στο 29′ ο «Τσιρίλο» από δημιουργός έγινε εκτελεστής καθώς πέτυχε δυο όμορφα γκολ διαμορφώνοντας το 3-0.

Στο 35′ σε μια διεκδίκηση της μπάλας στον αέρα μεταξύ του Πετκίδη και του νεαρού Αλεξακίδη οι παίκτες έπεσαν στο χόρτο. Ο διαιτητής διέκοψε τον αγώνα για να προσφερθούν οι πρώτες βοήθειες στον νεαρό παίκτη του Διδυμοτείχου. Ο γιατρός διαπίστωσε ότι είχε βγει ο ώμος του παίκτη και έπρεπε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο, το ασθενοφόρο βρισκόταν στην περιοχή του Προβατώνα και μέχρι να έρθει στο γήπεδο πέρασαν περίπου 20 λεπτά. Μετά την μεταφορά του παίκτη στο νοσοκομείο, ο διαιτητής σφύριξε την συνέχεια του αγώνα από το 35′ όπου είχε σταματήσει. Ο Γιαννόπουλος στο 45′ ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 4-0 πετυχαίνοντας το πρώτο του γκολ απέναντι στην πρώην ομάδα του. Αυτό ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι με την άνεση του αποτελέσματος έπαιξαν πιο άνετα. Οι φιλοξενούμενοι δεν κατάφεραν και πολλά πράγματα, προφανώς επηρεασμένοι λίγο από το ευρύ εναντίον τους σκορ αλλά και από τον τραυματισμό του συμπαίκτη τους δεν έκαναν καμία αξιόλογη φάση με τον 17χρονο τερματοφύλακα του Σουφλίου, Σοφοτάσιο να είναι απλός θεατής. Στο 68′ ο Γιαννόπουλος διαμόρφωσε το 5-0 σημειώνοντας και αυτός με τη σειρά του το δεύτερο προσωπικό γκολ, αποτέλεσμα που έμεινε ως το τέλος του αγώνα.

Στα αξιοσημείωτα της αναμέτρησης είναι ο νεαρός Γιάννης Τσιομπανούδης ξεκίνησε για πρώτη φορά βασικός αφήνοντας καλές εντυπώσεις. Επίσης φυσικά ο Γιαννόπουλος που πέτυχε 2 γκολ απέναντι στην πρώην ομάδα του, ο νεαρός Φουτσιτζής και το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Έβρου Σουφλίου, ο Κυριάκος Παγωνίδης, που έκαναν το ντεμπούτο τους. Άριστη η διαιτησία των Βασιλόπουλου, Τερζόπουλου και Κωνσταντάκη.

ΕΒΡΟΣ ΣΟΥΦΛΙΟΥ (Πασχάλης Σταματάκης): Σοφοτάσιος, Μπάμνιος (c), Πετκίδης (83′ Φουτσιτζής), Μπετζέκας, Θάνος, Μιχούδης, Κουτσούλας, Τσιομπανούδης Ι. (70′ Λαζίδης), Τσομπανούδης Δ. (75′ Παπαναστασίου), Γιαννόπουλος (85′ Σιούης), Παγωνίδης.

ΑΕ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ (Χρήστος Μαυράκης): Καραϊσαλίδης, Αλεξακίδης (35′ λ.τ. Μήνης Δ.), Καζάλας, Φυδανάκης (75′ Μυλωνάς), Παυλίδης, Φετολάρι, Μπροντίδης (75′ Σιναπίδης Π.), Σιανπίδης Κ., Τσακλιώτης, Μήνης Π. (60′ Μαργαριτούδης), Παπούδης (c).

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 3ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΤΗΣ Α’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΕΠΣ ΕΒΡΟΥ, ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ