LIVE η Γ’ Εθνική: Ορφέας – Εθνικός Αλεξ, Ασπίδα – Νέστος, Κόσμιο – Καλαμπάκι, Πέρνη – Άβατο και Καβάλα-Πανσερραϊκός

 

Παρακολουθήστε ζωντανά από το ThrakiSportS την εξέλιξη στους αγώνες της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος του Α’ Ομίλου της Γ’ Εθνικής με έμφαση φυσικά στα παιχνίδια των ομάδων της Θράκης αλλά ενημέρωση και για το μεγάλο ντέρμπι Καβάλας-Πανσερραϊκού.

Καλησπέρα! Από αυτήν την ανάρτηση θα πληροφορηθείτε την εξέλιξη στα παιχνίδια της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής.

Ώρα 15:10 Πριν πουμε οτιδήποτε άλλο να θυμίσουμε ότι οι αγώνες ξεκινούν στις 16:00 και συνοπτικά το πρόγραμμα έχει ως εξης: Κεραυνός Πέρνης – Άρης Αβάτου, ΠΑΟΚ Κοσμίου – Α.Ε. Καλαμπακίου, Ασπίδα Ξάνθης – Νέστος Χρυσούπολης, Ορφέας Ξάνθης – Εθνικός Αλεξανδρούπολης, Καβάλα – Πανσερραϊκός, Αετός Ορφανού – Απόλλων Παραλιμνίου, Εθνικός Σιδηροκάστρου – Αλέξανδρος Κιλκίς.

Ωρα 15:15  Σήμερα το πρόγραμμα δεν έχει 5 μεταδόσεις αγώνων, αλλά 4 αφού στο πρόγραμμα υπάρχει και το «Ελ Θράκικο» στο γήπεδο του ΑΟΞ, ανάμεσα σε Ορφέα Ξάνθης και Εθνικό Αλεξανδρούπολης, στο οποίο και θα δώσουμε το μεγαλύτερο βάρος.

Ώρα 15:20 Ο Ορφέας θέλει το πρωτο τρίποντο στην έδρα του, μετα τα δυο διπλά εκτός έδρας σε Οφρύνιο και Καλαμπάκι με τον Μπάμπη Χατζημεστή να μην αντιμετωπίζει προβλήματα.

Ώρα 15:25 Από την άλλη και ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης έχει τρίτη δύσκολη εκτός έδρας αποστολή με αντίπαλο τον Ορφέα και θέλει να μην τριτώσει το κακό και να πάρουν τον πρώτο τους βαθμό ή βαθμούς στο πρωτάθλημα αφού είναι η μοναδική άποντη ομάδα στον 1ο ομιλο της Γ’ Εθνικής.

Ώρα 15:30 O Άρης Αβάτου, όπου στο γειτονικό ντέρμπι με τον Κεραυνό Πέρνης (1 βαθμό) θέλει την νίκη ώστε πιθανότατα να περάσει στην  κορυφή εάν ο πρωτοπόρος Πανσερραικός σκοντάψει στο μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής με την Καβαλα.

Ώρα 15:35 Η Ασπίδα Ξάνθης (3 βαθμοί) μετά τις δυο συνεχόμενες ήττες με τους πρωτοπόρους Αρη Αβάτου και Πανσερραικό υποδέχεται μια ακόμη δυνατη ομάδα του Νέστου Χρυσούπολης (5 βαθμοί) του Ξανθιώτη κοουτς Κυριάκου Κετσιεμενίδη.

Ώρα 15:40 Τέλος ο ΠΑΟΚ Κοσμίου (1 βαθμό) υποδέχεται στο ΔΑΚ Κομοτηνής την ισόβαθμη ΑΕ Καλαμπακίου Δράμας με στόχο το πρώτο του τρίποντο στο πρωτάθλημα, διότι ακολουθεί δύσκολο πρόγραμμα.

Ώρα 15:45 Στην ουσία έχουμε δύο παιχνίδια ταυτόχρονη ώρα και σε «γειτονικά» γήπεδα (γήπεδο ΑΟΞ και ΔΑΚ Ξάνθης), αφού Ασπίδα και Ορφέα παίζουν αυτή την εβδομάδα εντός έδρας.

Ώρα 15:47 Πάμε να δούμε και τις συνθέσεις των ομάδων από το γήπεδο του ΑΟΞ.

Ώρα 15:48 Για τον Ορφέα Ξάνθης, ο Μπάμπης Χατζημεστής ξεκινά με τους: Ρούφο, Τζαμπάζ, Κατρανίτσα, Χασάνογλου, Μακράκη, Μαυρόπουλο, Χιντ, Τορομανίδη, Ξαντινίδη, Χαλήλ Ιμπράμ, Πασχαλάκη.

Ώρα 15:49 Από την άλλη ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης ξεκινά με τους: Κρεσέντσιο, Δορουγιδένης, Λυμπέρης, Λίτσιος, Πεταλωτής, Πατσιώρας, Μαλτέζος, Γκουντενούδης, Γκαϊδατζής, Δελούδης, Σιδηρόπουλος.

Ώρα 15:50 Πάμε και στο ΔΑΚ Ξάνθης, για τις συνθέσεις των ομάδων.

Ώρα 15:51 Για την Ασπίδα Ξάνθης, ξεκινούν οι: Δεμένικος, Σαμαράς, Ζώτος, Νικολούδης, Θεοφυλάκης, Δογανίδης, Σαββόγλου, Παπαδόπουλος, Πεντεζίδης, Κατσής, Χριστοφορίδης.

Ώρα 15:52 Από την άλλη για τον Νέστο του Κυριάκου Κετσιεμενίδη ξεκινούν οι: Αθανασίου, Μαϊντανός, Αρέτας, Μκρτσιάν, Παπαδόπουλος, Καθάριος, Νύκταρης, Ευθυμιάδης, Μελισσόπουλος, Τζεμπέγια Φ.

Ώρα 15:53 Πάμε και στη Κομοτηνή, για τις συνθέσεις των δύο ομάδων.

Ώρα 15:54 Για τον ΠΑΟΚ Κοσμίου του Σάββα Αϊβάζη ξεκινούν οι: Δεληγιάννης, Νάνος, Τριάντος, Δημοσθένους, Ζάγγουλος, Πλασταράς, Στοΐνοβιτς, Χατζητουλούσης, Μαυράκης, Κυριακόπουλος, Ξενάκης.

Ώρα 15:55 Ενώ για την ΑΕ Καλαμπακίου ξεκινούν οι: Κελετζής, Θεοδωσιάδης, Ντόβας, Κλογκέρι, Τσερκέζος, Παυλίδης, Κυσίδης, Καλαϊτζίδης, Μαυροβασίλης, Βασιλειάδης, Στάικος.

Ώρα 15:56 Σχεδόν πέντε λεπτά πριν την κανονική έναρξη της ξεκίνησε η αναμέτρηση του Ορφέα Ξάνθης με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης στο γήπεδο του ΑΟΞ.

Ώρα 16:01 Σέντρα και στα υπόλοιπα παιχνίδια της Γ’ Εθνικής!

Ώρα 16:02 Για όλα τα παιχνίδια θα έχετε ενημέρωση από το ThrakiSportS μέσα από αυτό το live που μέχρι και τουλάχιστον το τέλος της χρονιάς σας προσφέρει η Avance, η ελληνική εταιρεια αυτοκινήτων.

Ώρα 16:03 Γκολ στο γήπεδο του ΑΟΞ για τον Ορφέα! Η ομάδα του Μπάμπη Χατζημεστή ανοίγει το σκορ από τα… αποδυτήρια χάρη σε σουτ του μόνιμου ύποπτου και φέτος, Κώστα Ξαντινίδη. Ορφέας Ξάνθης – Εθνικός Αλεξανδρούπολης 1-0!

Ώρα 16:05Avance διαθέτει την πιο πλούσια συλλογή με την οποία έχει την δυνατότητα να προσφέρει λύσεις σε κάθε ανάγκη που προκύπτει για την κίνηση των πελατών της. Διαθέτει πολυτελή, καθώς και μικρά αυτοκίνητα πόλης, μεσαίου και μεγάλου κυβισμού. Θα την βρείτε στην Αλεξανδρούπολη στο αεροδρόμιο Δημόκριτος (τηλέφωνο 25510-45403 και με ένα κλικ ΕΔΩ) αλλά και στην Καβάλα, μέσα στην πόλη στην οδό Ελ. Βενιζέλου 37 (τηλέφωνο 2510-231231 και με ένα κλικ ΕΔΩ) και στο αεροδρόμιο Μέγας Αλέξανδρος της Χρυσούπολης, (τηλέφωνο 25910-53250 και με ένα κλικ ΕΔΩ).

Ώρα 16:11 Όλα μηδέν σε όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, με τη συμπλήρωση σχεδόν του πρώτου δεκάλεπτου.

Ώρα 16:15 Γκοοοοοοοοοοοοοοοοολ για τον ΠΑΟΚ Κοσμίου στη Κομοτηνή! Η ομάδα του Σάββα Αΐβάζη ανοίγει το σκορ με σκόρερ τον Κυριακόπουλο. ΠΑΟΚ Κοσμίου – ΑΕ Καλαμπακίου 1-0!

Ώρα 16:22 Γκολ και για τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης στο γήπεδο του ΑΟΞ! Η ομάδα των Φλώρου – Παπαράδη φέρνει το ματς στα ίσα με το γκολ του Νίκου Γκαϊδατζή! Ορφέας Ξάνθης – Εθνικός Αλεξανδρούπολης 1-1!

Ώρα 16:23 Την ίδια στιγμή το σκορ έχει ανοίξει και ο ΑΟ Καβάλας στο ντέρμπι κορυφής με τον Πανσερραϊκό στο «Α. Καραγιάννη». Σκόρερ για τους Καβαλιώτες ο Γιατσίνοβιτς.

Ώρα 16:25 Κόκκινη κάρτα στο ΔΑΚ Ξάνθης! Η Ασπίδα μένει με δέκα παίκτες, αφού ο Θεοφυλάκης ανέτρεψε τον Φίλιππο Τζαμπέγια, όντας τελευταίος παίκτης και αντίκρισε την κόκκινη κάρτα.

Ώρα 16:27 Γκολ για τον Νέστο Χρυσούπολης στο ΔΑΚ Ξάνθης! Ο Φίλιππος Τζαμπέγια βρέθηκε στην περιοχή του Δεμένικου και με πλασέ τον νίκησε για να βάλει την ομάδα του Κυριάκου Κετσιεμενίδη σε θέση οδηγού. Ασπίδα Ξάνθης – Νέστος Χρυσούπολης 0-1!

Ώρα 16:30 Και δεύτερο γκολ νωρίς – νωρίς για τον ΑΟ Καβάλας στο ντέρμπι κορυφής με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Παπαδόπουλου!

Ώρα 16:33 Δεύτερο γκοοοοοοοοοολ στην Κομοτηνή για τον ΠΑΟΚ Κοσμίου! Ο Ξενάκης είναι αυτός που δίνει προβάδισμα δύο τερμάτων στην ομάδα του με τη συμπλήρωση του πρώτου ημιώρου αγώνα. ΠΑΟΚ Κοσμίου – ΑΕ Καλαμπακίου 2-0!

Ώρα 16:35 Πάμε να δούμε τα σκορ όλων των αγώνων, περίπου στη συμπλήρωση ενός μισάωρου παιχνιδιού:

Αετός Ορφανού – Απόλλων Παραλιμνίου 0-0

Κεραυνός Πέρνης – Άρης Αβάτου 0-0

Εθνικός Σιδηροκάστρου – Αλέξανδρος Κιλκίς 0-0

Καβάλα – Πανσερραϊκός 2-0

ΠΑΟΚ Κοσμίου – ΑΕ Καλαμπακίου 2-0

Ασπίδα Ξάνθης – Νέστος Χρυσούπολης 0-1

Ορφέας Ξάνθης – Εθνικός Αλεξανδρούπολης 1-1 (40′)

Ώρα 16:41 Τέλος του πρώτου ημιχρόνου στο γήπεδο του ΑΟΞ, αφού το παιχνίδι ανάμεσα σε Ορφέα Ξάνθης και Εθνικό Αλεξανδρούπολης ξεκίνησε νωρίτερα από τα υπόλοιπα. Αποτέλεσμα ημιχρόνου: Ορφέας Ξάνθης – Εθνικός Αλεξανδρούπολης 1-1!

Ώρα 16:44 Γκολ έχουμε και στο παιχνίδι στις Σέρρες, όπου ο Μέγας Αλέξανδρος Κιλκίς προηγείται του Εθνικού Σιδηροκάστρου με γκολ του Προβατίδη από το 39′

Ώρα 16:47 Γκολ στην Πέρνη! Ο Άρης Αβάτου βρίσκεται πίσω στο σκορ και έχει μείνει και αυτός με δέκα παίκτης, λόγω αποβολής. Σκόρερ για τον Κεραυνό Πέρνης ο μέχρι πρότινος παίκτης του Αβάτου, Αντώνης Χαριτίδης! Αποτέλεσμα ημιχρόνου: Κεραυνός Πέρνης – Άρης Αβάτου 1-0!

Ώρα 16:48 Τέλος πρώτου ημιχρόνου και στο ΔΑΚ Ξάνθης! Αποτέλεσμα πρώτου μέρους: Ασπίδα Ξάνθης – Νέστος Χρυσούπολης 0-1!

Ώρα 16:49 Τέλος ημιχρόνου και στη Κομοτηνή! Αποτέλεσμα ημιχρόνου: ΠΑΟΚ Κοσμίου – ΑΕ Καλαμπακίου 2-0!

Ώρα 16:54 Πάμε να δούμε συγκεντρωτικά και όλα τα σκορ των ημιχρόνων:

Αετός Ορφανού – Απόλλων Παραλιμνίου 2-0

Κεραυνός Πέρνης – Άρης Αβάτου 1-0

Εθνικός Σιδηροκάστρου – Αλέξανδρος Κιλκίς 0-1

Καβάλα – Πανσερραϊκός 2-0)

ΠΑΟΚ Κοσμίου – ΑΕ Καλαμπακίου 2-0

Ασπίδα Ξάνθης – Νέστος Χρυσούπολης 0-1

Ορφέας Ξάνθης – Εθνικός Αλεξανδρούπολης 1-1

Ώρα 16:56 Θυμίζουμε ότι για όλα τα παιχνίδια θα έχετε ενημέρωση από το ThrakiSportS μέσα από αυτό το live που μέχρι και τουλάχιστον το τέλος της χρονιάς σας προσφέρει η Avance, η ελληνική εταιρεια αυτοκινήτων.

Ώρα 16:59 H Avance διαθέτει την πιο πλούσια συλλογή με την οποία έχει την δυνατότητα να προσφέρει λύσεις σε κάθε ανάγκη που προκύπτει για την κίνηση των πελατών της. Διαθέτει πολυτελή, καθώς και μικρά αυτοκίνητα πόλης, μεσαίου και μεγάλου κυβισμού. Θα την βρείτε στην Αλεξανδρούπολη στο αεροδρόμιο Δημόκριτος (τηλέφωνο 25510-45403 και με ένα κλικ ΕΔΩ) αλλά και στην Καβάλα, μέσα στην πόλη στην οδό Ελ. Βενιζέλου 37 (τηλέφωνο 2510-231231 και με ένα κλικ ΕΔΩ) και στο αεροδρόμιο Μέγας Αλέξανδρος της Χρυσούπολης, (τηλέφωνο 25910-53250 και με ένα κλικ ΕΔΩ).

Ώρα 17:00 Ξεκίνησε εδώ και δύο λεπτά το δεύτερο ημίχρονο στο γήπεδο του ΑΟΞ!

Ώρα 17:02 Στην εκπνοή του ημιχρόνου στην Πέρνη τελικά, ο Κεραυνός πέτυχε και δεύτερο τέρμα και πήρε προβάδισμα δύο τερμάτων, με σκόρερ τον Χατζηκυριάκου! Κεραυνός Πέρνης – Άρης Αβάτου 2-0!

Ώρα 17:04 Γκολ στο ΔΑΚ Ξάνθης! Ο Νέστος Χρυσούπολης διπλασιάζει τα τέρματά του χάρη στο γκολ του Καθάριου με το ξεκίνημα του δεύτερου μέρους. Ασπίδα Ξάνθης – Νέστος Χρυσούπολης 0-2!

Ώρα 17:06 Καλή φάση στο γήπεδο του ΑΟΞ, με σουτ του Λάζαρου Μαυρόπουλου που απέκρουσε τελικά ο αντίπαλος κίπερ.

Ώρα 17:08 Γκολ για τον Ορφέα στο γήπεδο του ΑΟΞ! Ο Χιντ Ιμέρ έκανε παράλληλη κίνηση με τον Τανζού και δέχθηκε την μπαλιά, για να σπρώξει προ κενής εστίας τη μπάλα στα δίχτυα και να δώσει εκ νέου το προβάδισμα στην ομάδα του Μπάμπη Χατζημεστή. Ορφέας Ξάνθης – Εθνικός Αλεξανδρούπολης 2-1!

Ώρα 17:14 Και τρίτο τέρμα για τον Νέστο στο ΔΑΚ Ξάνθης! Η ομάδα του Κυριάκου Κετσιεμενίδη κλειδώνει και τυπικά πλέον τη νίκη με το τρίτο τέρμα και σκόρερ τον Αλέξανδρου Μελισσόπουλο αυτή τη φορά. Ασπίδα Ξάνθης – Νέστος Χρυσούπολης 0-3!

Ώρα 17:20 Στο «Α. Καραγιάννη» ο ΑΟ Καβάλας έχει κάνει πλέον τέσσερα τα τέρματά του, χάρη σε ένα ακόμα γκολ του Γρηγόρη Παπαδόπουλου και ένα αυτογκόλ από πλευράς Πανσερραϊκού!

Ώρα 17:26 Αναγκαστική αλλαγή για τον Ορφέα Ξάνθης στο γήπεδο του ΑΟΞ. Ο Χιντ Ιμέρ τραυματίστηκε και δε μπορεί να συνεχίσει στο παιχνίδι, με τον Γιάννη Καραγκιόζη να παίρνει τη θέση του.

Ώρα 17:30 Τρίτο γκολ στην Πέρνη! Ο Κεραυνός κλειδώνει οριστικά τη νίκη, με το δεύτερο σημερινό τέρμα του Χατζηκυριάκου. Κεραυνός Πέρνης – Άρης Αβάτου 3-0!

Ώρα 17:35 Με δέκα παίκτες θα ολοκληρώσει το παιχνίδι η ΑΕ Καλαμπακίου στη Κομοτηνή, αφού αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Κωνσταντινίδης.

Ώρα 17:46 Τέλος του αγώνα στο γήπεδο του ΑΟΞ! Τελικό αποτέλεσμα: Ορφέας Ξάνθης – Εθνικός Αλεξανδρούπολης 2-1!

Ώρα 17:48 Τέταρτο γκολ για τον Νέστο Χρυσούπολης στο ΔΑΚ Ξάνθης! Σκόρερ αυτή τη φορά για την ομάδα του Κυριάκου Κετσιεμενίδη, ο Τζελέπης. Ασπίδα Ξάνθης – Νέστος Χρυσούπολης 0-4!

Ώρα 17:49 Τέλος της αναμέτρησης στην Κομοτηνή! Τελικό Αποτέλεσμα: ΠΑΟΚ Κοσμίου – ΑΕ Καλαμπακίου 2-0!

Ώρα 17:51 Τέλος του αγώνα και στην Πέρνη. Τελικό αποτέλεσμα: Κεραυνός Πέρνης – Άρης Αβάτου 3-0!

Ώρα 17:52 Τέλος της αναμέτρησης και στο ΔΑΚ Ξάνθης! Τελικό αποτέλεσμα: Ασπίδα Ξάνθης – Νέστος Χρυσούπολης 0-4!

Ώρα 17:59 Δείτε με ένα κλικ ΕΔΩ, αναλυτικά όλα τα αποτελέσματα και τους σκόρερ της 4ης αγωνιστικής, αλλά και το πως διαμορφώνεται πλέον η βαθμολογία.