Γ’ Εθνική: Τρελαίνει κόσμο ο Ορφέας! Νίκησε τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης και απολαμβάνει μόνος την κορυφή (+photos)

Με δυο τέρματα των Ξαντινίδη και Χιντ Ιμέρ στο ξεκίνημα κάθε ημιχρόνου, ο Ορφέας Ξάνθης νίκησε με 2-1 στο γήπεδο του ΑΟΞ τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης και σε συνδυασμό με τα υπόλοιπα αποτελέσματα και κυρίως την ήττα του Πανσερραϊκού από την Καβάλα αλλά και του Άρη Αβάτου από τον Κεραυνό Πέρνης, απολαμβάνει την μοναξιά της πρώτης θέσης στον βαθμολογικό πίνακα.

Η ομάδα του Μπάμπη Χατζημεστή ξεκίνησε με γκολ από τα αποδυτήρια με σουτ του Ξαντινίδη, σε μια στιγμή όπου είναι αμφίβολο αν είχαν έστω ξεκινήσει τα υπόλοιπα παιχνίδια, αφού ο διαιτητής σφύριξε την έναρξη του αγώνα πέντε λεπτά νωρίτερα από το προγραμματισμένο. Στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου ο Χιντ Ιμέρ πήρε την ασίστ και διαμόρφωσε το 2-1, που έμελλε να διατηρηθεί μέχρι τέλους. Πιο πριν ο Νίκος Γκαϊδατζής είχε προσωρινά με ένα σουτ ισοφαρίσει για τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης με την συμπλήρωση ημιώρου στην αναμέτρηση.

Σε γενικές γραμμές ο Ορφέας πάντως έδειξε να πατά καλύτερα στον αγώνα. Πέρα από τα τέρματα που σημείωσε είχε και τις πιο κλασικές ευκαιρίες, με τους δυο του σκόρερς να έχουν τις πιο χαρακτηριστικές κλασικές ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο αλλά και το χαμένο τετατετ του Μουμίνογλου που πέρασε ως αλλαγή στον αγώνα και παραλίγο να βάλει το κερασάκι στην τούρτα στο τέλος. Ετσι ο Ορφέας βρίσκεται στην κορυφή ενώ ο Εθνικός παραμένει η μόνη ομάδα χωρίς ακόμα να έχει κερδίσει βαθμό στο πρωτάθλημα και μοιραία είναι στην τελευταία θέση.

Το ερχόμενο Σάββατο ο μεν Ορφέας αντιμετωπίζει την Ασπίδα Ξάνθης στο μεγάλο παραδοσιακό ντέρμπι της πόλης ενώ ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης θα επιδιώξει τους πρώτους του βαθμούς απέναντι στον ευρισκόμενο μέχρι το απόγευμα στην ίδια θέση ΠΑΟΚ Κοσμίου, ο οποίος ωστόσο πήρε το πρώτο του τρίποντο. Διαιτητής της αναμέτρησης αγώνα ήταν ο Στόλης της ΕΠΣ Σερρών με βοηθούς τους Γκιόση της ΕΠΣ Θράκης και Αναστασιάδη από τις Σέρρες.

ΟΡΦΕΑΣ ΞΑΝΘΗΣ (Μπάμπης Χατζημεστής): Ρούφος, Χακή Τζαμπάζ, Κατρανίτσας, Χασάνογλου, Μακράκης, Μαυρόπουλος, Χίντ Ιμέρ (75′ Καραγκιόζης), Τορομανίδης, Ξαντινίδης (67′ Μουμίνογλου), Χαλήλ Ιμπράμ (46′ Μπουνταγκίδης), Πασχαλάκης (88′ Χατζηπαπας)
ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ (Σάκης Παπαράδης – Μιχάλης Φλώρος): Αρβανίτης, Δορουγιδένης, Λυμπέρης (80′ Κολονέρος), Λίτσιος, Πεταλωτής, Πατσιώρας, Μαλτέζος, Γκουντενούδης (80′ Μαρασλής), Γκαϊδαντζης, Δεδελούδης (60′ Καρακασίδης), Σιδηρόπουλος (60′ Γκαβανόζης)

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΣΤΗ Γ’ ΕΘΝΙΚΗ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΠΩΣ ΚΑΛΥΨΕ ΛΕΠΤΟ ΠΡΟΣ ΛΕΠΤΟ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΟ THRAKISPORTS ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ