Γ’ Εθνική: Με «δήμιο» τον Χαριτίδη η πρώτη ήττα του αγνώριστου Άρη Αβάτου από την Πέρνη

 

Την πρώτη του ήττα και τα πρώτα μαζεμένα τέρματα με ένα μάλλον απρόσμενο 3-0 γνώρισε ο Άρης Αβάτου στην Χρυσούπολη από τον Κεραυνό Πέρνης των πολλών Ξανθιωτών.

Ο Αρης αν και ξεκίνησε καλά και έχασε ευκαιρίες με τον Σιχλιμοίρη στο 5′ σε τετ α τετ απέναντι στον Ριζο και στο 25′ με κεφαλια, κατερρευσε μετά την αναγκαστική αλλαγή του Μελισσόπουλου στο 30′ και την αποβολή του Μίλερ στο 39′ όταν ως τελευταίος αμυντικος ανέκοψε αντικανονικά την επίθεση της Πέρνης.

Στο διαστημα αυτο όταν ο Κεραυνός προηγηθηκε με το απ’ ευθειας φαουλ του Αντώνη Χαριτίδη που σκοραρε εις βαρος της πρωην ομάδας του, παίρνοντας άτυπη ρεβανς για την φυγη του από την ομάδα, ενω στις καθυστερησεις του ημιχρονου η μεταγραφή από την Καβάλα Χατζηκυριάκου έκανε το 2-0.

Στο δεύτερο μέρος τα πραγματα ήταν ήδη πολύ δύσκολα για τον Άρη, αφού ο Κεραυνός συνέχισε να πιέζει, είχε δοκαρι στο 70′ με την άλλη μεταγραφή, τον Χαλπέτη και περσινο του πρωτο σκορερ και στο 74′ με το δεύτερο του γκολ ο Χατζηκυριάκου διαμόρφωσε το τελικό 3-0 για την ομάδα του ξανθιώτη προπονητή Γιάννη Μαλαματά.

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΠΕΡΝΗΣ (Μαλαματάς): Ρίζος, Μπαντάνης, Μπουλγούρας, Κωνσταντάρας (15` Καλτσάς), Λεγάτος, Τσάκωνας, Λάσπατζης, Γεωργιάδης (80` Σουκρήογλου) , Χατζηκυριάκου (65` Μαρκάκης), Κωστόπουλος, Χαριτίδης (60` Χαλπέτης).
ΑΡΗΣ ΑΒΑΤΟΥ (Μαραντάς): Αμουτζάκης, Κούτρας, Ψεμματάς, Κουτσούμπας, Μίλερ, Δόντσος, Βαφειάδης, Μελισσόπουλος (30′Κοτόπουλος), Γκέκας (55′ Ταχτσίδης), Σιχλιμοίρης (81′ Ζωσιμίδης), Σαρηγιαννίδης (72′ Κρασώνης)

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΣΤΗ Γ’ ΕΘΝΙΚΗ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΠΩΣ ΚΑΛΥΨΕ ΛΕΠΤΟ ΠΡΟΣ ΛΕΠΤΟ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΟ THRAKISPORTS ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ