ΕΠΣ Θράκης: Εκ των έσω η αντικατάσταση του Μιχάλη Κακουλίδη στον πάγκο του Σπάρτακου

Εκ των έσω φαίνεται ότι θα είναι σε πρώτη φάση η αντικατάσταση στον πάγκο του Σπάρτακου Αγίων Θεοδώρων του Μιχάλη Κακουλίδη, ο οποίος το βράδυ της Πέμπτης ανακοίνωσε την αποχώρησή του από τον σύλλογο μετά την κόντρα που ανέπτυξε με την Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΣ Θράκης.

Ο προσανατολισμός της διοίκησης είναι να μην πάει σε βιαστικές κινήσεις. Έτσι οι σκέψεις είναι σύμφωνα με πληροφορίες προσωρινά να τρέξουν την ομάδα είτε ο Βαγγέλης Κουτρουλός είτε ο Φίλιππος Αϊβάζης (αδερφός του κοουτς του ΠΑΟΚ Κοσμίου Σάββα), οι οποίοι αμφότεροι είναι προπονητές στις ακαδημίες του Σπάρτακου Αγίων Θεοδώρων και της ΑΕ Κομοτηνής που αγωνίζεται στην Β’ Κατηγορία.

Βέβαια, εννοείται ότι η διοίκηση Δεληγκιόζη αναζητά την καλύτερη δυνατή λύση για την πρώτη ομάδα και ήδη πέφτουν ονόματα. Ωστόσο σε πρώτη φάση και εκτός απροόπτου όλα δείχνουν ότι έστω και προσωρινά, η λύση θα δοθεί εκ των έσω. Και ως γνωστόν στην Ελλάδα υπάρχει η παροιμία «ουδέν μονιμότερον του προσωρινού», που ανάλογα με τα αποτελέσματα μπορεί να βρει εφαρμογή και σε αυτήν την περίπτωση.

Υπενθυμίζεται ότι το Σάββατο ο Σπάρτακος Αγίων Θεοδώρων αντιμετωπίζει στους Προσκυνητές την τοπική Δόξα, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Θράκης.