Tέλος από την Δόξα Δράμας και συνεχίζει στην Καβάλα ο πρωην Πάνθρακας Κώστας Μαρκόπουλος

 

Μια πολύ σημαντική μεταγραφή πραγματοποίησε η φιλόδοξη Καβάλα πριν το μεγάλο ντερμπι με τον Πανσερραικό αποκτώντας τον πρωην φορ του Πανθρακικού Κώστα Μαρκόπουλο από την Δόξα Δράμας.

Το συγκρότημα του Παύλου Δερμιτζάκη προχωρησε στην σπουδαια αυτή μεταγραφή για τα δεδομένα της Γ’ Εθνικής το απόγευμα της Πέμπτης (18/10) με τον 26χρονο επιθετικό  που λίγες ώρες νωρίτερα έλυσε την συνεργασία του με την Δόξα Δράμας στην οποία αγωνιζόταν από το 2016, όταν μεταγράφηκε από τον Πανθρακικό από την Super League (4 συμμετοχές). Πέρυσι σε 26 αναμετρήσεις στη Football League σκόραρε 2 φορές.

Ο ΑΟΚ είναι ο 3ος σταθμός της καριέρας του Δραμινού ποδοσφαιριστή σε σύλλογο της Καβάλας, μετά την θητεία του στο Παγγαίο και στο Βυζάντιο Κοκκινοχώματος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της διοικούσας επιτροπής αναφέρει τα εξής: «Παίκτης του ΑΟΚ είναι από σήμερα ο 26χρονος επιθετικός Κώστας Μαρκόπουλος, που αγωνιζόταν στο παρελθόν σε Δόξα Δράμας, Πανθρακικό και Βυζάντιο Κοκκινοχώματος. Συνολικά μετράει 4 συμμετοχές στην Superleague,26 συμμετοχές και 2 γκολ στην Football League, και 51 συμμετοχές με 29 γκολ στην Football League 2. Κώστα καλώς ήρθες»!