Μεγάλα ονόματα στο πλευρό του Ντέμη Νικολαΐδη στην εκπομπή που θα συμμετέχει στο νέο κανάλι του Σαββίδη

Συμπληρώνεται σιγά σιγά το παζλ της Κυριακάτικης αθλητικής εκπομπής που ετοιμάζει το Open TV, το κανάλι του Ιβάν Σαββίδη που θα διαδεχθεί το Epsilon στους τηλεοπτικούς μας δέκτες.

Η εφημερίδα «Φως» αποκαλύπτει ότι πέρα από τον Ντέμη Νικολαΐδη που έγραψε από την περασμένη εβδομάδα το ThrakiSportS ότι κλείνει στο κανάλι και θα έχει ρόλο σχολιαστή, ο Εβρίτης θα έχει δίπλα του στο πάνελ τον γνωστό ρεπόρτερ του Ολυμπιακού Κώστα Νικολακόπουλο, τον παλιο του συμπαίκτη και νυν τεχνικό διευθυντη της Παναχαϊκής Κώστα Κατσουράνη και τον παλιο διαιτητή Τάσο Κάκο.

Εκτός των προαναφερθέντων, σχόλια θα κάνουν επίσης δύο δημοσιογράφοι. Ο λόγος για τον διευθυντη του sdna Βασίλη Παπαθεοδώρου και τον Αλέξη Σπυρόπουλο, που είχαν αντίστοιχο ρόλο και στην κυριακάτικη εκπομπή που μεταδιδόταν μέχρι πριν ενάμισι χρόνο στον Σκάι. Στην παρουσίαση θα είναι ο Πάνος Βόγλης και η Χριστίνα Βραχάλη.

Το Open θα ξεκινήσει το πρόγραμμά του την άλλη εβδομάδα και συγκεκριμένα στις 24 Οκτωβρίου. Παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων που αποφασίστηκε να προβάλλεται στις 7.00 το απόγευμα ανακοινώθηκε ότι θα είναι η Έλλη Στάη. Ακόμα δεν είναι γνωστό αν η πρεμιέρα της νέας κυριακάτικης εκπομπής με την παρουσία και του Ντέμη Νικολαΐδη θα γίνει την Κυριακή 28 Οκτωβρίου.