ΕΠΣ Θράκης: Τον νεαρό στράικερ από τα Τρίκαλα Δημήτρη Κατσιάκο απέκτησαν οι Προσκυνητές

 

Συνεχίζει ακάθεκτη τις μεταγραφές η Δόξα Προσκυνητών που μπορεί να άργησε ωστόσο φαίνεται ότι είναι σίγουρα η πρωταθλήτρια αποκτώντας τον Τρικαλινό επιθετικό  Δημήτρη Κατσιάκο από τους Μαύρους Αετούς Ελευθεροχωρίου Τρικάλων.

Ο 17χρονος (13/12/2000) επιθετικός μάλιστα θα βρει στην Κομοτηνή και τον μεγαλύτερο αδερφό του Χρήστο που επίσης σπουδάζει στην Κομοτηνή, αλλά δεν θα βρεθούν αντίπαλοι όπως παλιά (φωτο) στα γήπεδα, αφού αυτός έχει το δελτίο του στα Τρίκαλα και στην ομάδα Φιλύρας οπου αγωνίζεται ως φορ.

Ο Δημήτρης Κατσιάκος ξεκλινησε το ποδόσφαιρο στα 10 του στην πράσινη ακαδημια και κατόπιν συνέχισε στην ακαδημίε της Δήμητρας Απόλλων και την ακαδημία του ΑΟ Τρίκαλα, ενω με την επιστροφή του στην Δήμητρα Απόλλων στα 13 του ανακυρηχθηκε ο πολυτιμότερος παίκτης του νομου Τρικάλων. Στα 14 του αγωνιστηκε για μια διετία στον ΑΟ Φιλύρας πετυχαίνοντας  17 γκολ και ακολούθησε ο  Πορταικός (9 γκολ) και πέρυσι ο Π.Ο Φηκης και οι Μαύροι Αετοί Ελευθεροχωρίου με την οποία πανηγύρισε την άνοδο σκοράρωντας 12 γκολ τέρματα.