Γ’ Εθνική: Μάτια του Αβάτου είδαν τον επόμενο αντίπαλο του Άρη που απέκλεισε την Καβάλα για το κύπελλο της ΕΠΣΚ

 

Στην Πέρνη βρέθηκαν οι Γιώργος Μαραντάς ώστε να κατασκοπεύσουν τον Κεραυνό Πέρνης επόμενο αντίπαλο του Άρη Αβάτου στον αγώνα κυπέλλου της ΕΠΣ Καβάλας, με τον ΑΟ Καβάλας προηγούμενο αντίπαλο τον κιτρινόμαυρων όπου βρήκε νικητές τους γηπεδούχους με 3-2.

Σύμφωνα με την Πρωινή, όλα κρίθηκαν στο πρωτο μέρος, όπου ο Κεραυνός προηγήθηκε 3-0 με τερματα, των  Χαλπέτη στο 25′  με ωραία εκτέλεση φάουλ, με κοντινό πλασέ του στρατευμένου Τσανακτσόγλου στο 27′ και με σέντρα σουτ του Μπαντάνη στο 34′, με τον Παύλο Δερμιτζάκη να ξεκινά με 11 αλλαγές σε σχεση με την εντεκάδα που αγωνίστηκε με τον Άρη Αβάτου. Η Καβάλα μέιωσε με αυτογκολ του Λεγάτου στο 68′, και με πέναλτι του Μπαρετα στο 77, ωστόσο δεν καταφερε να στείλει το ματς στην παράταση και αποκλείστηκε.

Αρκετοι Θρακιώτες αγωνιστηκαν. Για την Πέρνη βασικοί ήταν οι Σουκρη Ογλου, Λάσπατζης, ο στρατευμένος Τσανακτσόγλου που σκόραρε, ενω ως αλλαγές οι Τζιβανόπουλος, Μπουλγκούρας και δεν αγωνίστηκαν οι Χαριτιδης Γκεοργκιεφ, Γεωργιάδης. Από την Καβάλα ο Μπαρετας που σκόραρε αλλα και ως αλλαγη ο Ψάλτης.

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΠΕΡΝΗΣ: Ρίζος, Μπαντάνης (56` Κωνσταντάρας), Μαρκάκης, Καλτσάς, Λεγάτος, Σουκρήογλου, Λάσπατζης, Τσάκωνας (65` Τζιβανόπουλος) , Χαλπέτης, Τσανακτσόγλου, Χατζηκυριάκου (73` Μπουλγκούρας).

ΚΑΒΑΛΑ: Παπαποστόλου, Μαλαμίδης (46` Γιατσβίνοβιτς), Βοσνιάδης (49` Λυμπεράκης), Παυλίδης, Τόσκας, Θωμαϊδης, Μπαρέτας, Θωμαϊδης, Κέρθι (66` Ψάλτης) , Ντουρτμές, Αδαμάκης, Μπλιός.