ΕΠΣ Έβρου: Μεταγραφική βόμβα στον Έβρο Σουφλίου που απέκτησε τον κυπελλούχο Κυριάκο Παγωνίδη

Mια σπουδαία μεταγραφή πραγματοποίησε η ομάδα του Έβρου Σουφλίου καθώς ήρθε σε συμφωνία με τον Κυριάκο Παγωνίδη.

Μετά από φλερτ σχεδόν δυο χρόνων την φανέλα του φιλόδοξου Έβρου Σουφλίου θα φορά ένας από τους καλύτερους επιθετικούς της Θράκης, ο Κυριάκος Παγωνίδης κάνοντας δίδυμο φωτιά με τον Χρήστο Γιαννόπουλο. Ο Παγωνίδης πέρυσι κατέκτησε το κύπελλο στην ΕΠΣ Έβρου με την ομάδα της Θράκης Φερών έχοντας 9 τέρματα για το πρωτάθλημα, ενώ με την ομάδα της Αστυνομίας κατέκτησε 2 φορές το πρωτάθλημα την τελευταία διετία έχοντας συμπαίκτη τον Γιώργο Πετκίδη. Με την μεταγραφή αυτή ο Έβρος ενισχύεται απίστευτα και πάρα το -5 από την κορυφή δείχνει πως στοχέυει στην κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Ο 26χρονος επιθετικός έχει αγωνιστεί στο παρελθόν σε Εθνικό Αλεξανδρούπολης, ΑΠΟΕΛ Κ21, ΠΑΟ Φυλής, Ελευθερούπολη Ν. Ιωνίας (ΕΠΣ Αθηνών), Ιπποκράτη, Άλεξ και Θράκη Φερών.

Η ανακοίνωση του Έβρου Σουφλίου: Το ΔΣ του Έβρου Σουφλίου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστη Κυριάκο Παγωνίδη. Ο 26χρονος επιθετικός έχει αγωνιστεί παλαιότερα σε Εθνικό Αλεξανδρουπολης, ΑΠΟΕΛ κ21 (Κύπρος), ΠΑΟ Φυλής, Ελευθερούπολη Ν. Ιωνίας (ΕΠΣ Αθηνών), Ιπποκράτη, Αλεξ και Θράκη Φερών με την οποία κατέκτησε πέρσι το κύπελλο ΕΠΣ Εβρου. Καλώς ορίζουμε τον Κυριάκο στην οικογένεια μας και του ευχόμαστε καλή ποδοσφαιρική σεζόν με υγεία και κάθε επιτυχία.