Champions League: Περίπατος ΠΑΟΚ με 19άρη Τζούριτς τρεις μέρες πριν τον ερχομό στην Κομοτηνή

Ο ΠΑΟΚ τρεις ημέρες πριν τον ερχομό του στην Κομοτηνή για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος, έκανε επίδειξη δύναμης κόντρα στην ουγγρική Καζνιμπάρτσικα και με κορυφαίους τους Τζούριτς, Σαφράνοβιτς, νίκησε με 3-0 σετ και προκρίθηκε στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ.

Επόμενος αντίπαλος για τον δικέφαλο θα είναι η BSSK Κωνσταντινούπολης, η οποία ξεπέρασε το εμπόδιο της Σασταμάλα. Η πρώτη αναμέτρηση θα γίνει στη Θεσσαλονίκη στις 23/10 και ο επαναληπτικός στην Τουρκία στις 30 ή 31/10.Στις κερκίδες του «PAOK Sports Arena» ήταν και ο Χαβιέ Χιμένες, γνωρίζοντας την αποθέωση από τον κόσμο του ΠΑΟΚ.

Οι παίκτες του Σέρτζιου Στάνκου επέβαλαν πλήρως τον ρυθμό τους απέναντι στους νταμπλούχους Ουγγαρίας και με πολύ καλά ποσοστά στο σερβίς, λίγα λάθη και αποτελεσματικό μπλοκ, έκαμψαν την αντίσταση της Καζνιμπάρτσικα που δεν κατάφερε να φανεί ανταγωνιστική όπως έκανε στο πρώτο παιχνίδι.

Τα σετ: 3-0 (25-16, 25-12, 25-19) σε 78′. Οι πόντοι του ΠΑΟΚ προήλθαν από 3 άσσους, 41 επιθέσεις, 9 μπλοκ και 22 λάθη αντιπάλων και της Κασνιμπάρτσικα προήλθαν από 1 άσσο, 29 επιθέσεις, 5 μπλοκ και 12 λάθη αντιπάλων. Πρώτος σκόρερ ο Τζούριτς με 19 πόντους (16/37 επ., 1 άσσος, 2 μπλοκ) ενώ ως βασικό λίμπερο έπαιξε ο επίσης Ορεστιαδίτης Δημήτρης Κωνσταντινίδης (36% υπ. – 18% άριστες).