Super League: Έτοιμη να βγάλει στο «σφυρί» τον Μάνταλο η ΠΑΕ ΑΕΚ σύμφωνα με την κιτρινόμαυρη «Ωρα»

Δύο από τους βασικούς παίκτες της ΑΕΚ βρίσκονται στο στόχαστρο ξένων ομάδων και ο πρώτος από αυτούς είναι ο Κομοτηναίος αρχηγός της Πέτρος Μάνταλος.

Χθεσινά δημοσιεύματα ανέφεραν πως η Γουέστ Μπρομ αναμένεται να επανέλθει για την απόκτηση του Πέτρου Μάνταλου μετά το «όχι» που εισέπραξε το καλοκαίρι, όταν φέρεται να πρόσφερε δανεισμό για 2 εκατ. ευρώ και υποχρέωση αγοράς για άλλα 6 εκατ. ευρώ το καλοκαίρι του 2019.

Από την άλλη, η Γαλατάσαραϊ φέρεται να έχει βάλει στο μάτι τον Τάσο Μπακασέτα και όπως λέγεται στην Τουρκία είναι αρκετά πιθανό αυτό το ενδιαφέρον να πάρει μορφή πρότασης προσεχώς. Ποια είναι η στάση της ΑΕΚ;

Σύμφωνα με την (κιτρινόμαυρων αποχρώσεων) «Ώρα», για τον Μάνταλο (που έχει ανανεώσει από πέρυσι μέχρι το 2022) θα μπει σε διαδικασία συζήτησης μόνο για οκταψήφιο ποσό, δηλαδή για 10 εκατ. ευρώ και άνω. Ωστόσο εφόσον ισχύει αυτό, μιλάμε για αλλαγή στην στάση του καλοκαιριού, όταν η κουβέντα κόπηκε με το καλημέρα με ένα ξερό «Δεν πωλείται».

Κοινώς, πάντα αν ισχύει το ρεπορτάζ που ήδη έχει αναπαραχθεί και σε αθηναϊκές ιστοσελίδες, η ΑΕΚ πλέον δεν έχει πρόβλημα να βγάλει στο «σφυρί» τον Μάνταλο, αρκεί να λάβει τουλάχιστον δέκα εκατομμύρια.

Λίγο πιο περίπλοκα είναι τα πράγματα για το Μπακασέτα. Οι «κιτρινόμαυροι» διαμηνύουν πως είναι σε διαδικασία ανανέωσης του συμβολαίου του, που λήγει το προσεχές καλοκαίρι. Άρα αφενός τότε, αν δεν έχει υπογράψει, μπορεί να πάει ελεύθερα όπου θέλει. Αφετέρου όποιος ενδιαφέρεται, πρέπει τώρα να χτυπήσει την πόρτα.

Και αυτή που του έχει χτυπήσει την πόρτα μέχρι στιγμής είναι μόνον η ΠΑΕ ΑΕΚ για την ανανέωσή του και όχι κάποιος άλλος για να τον πάρει από την ΑΕΚ…