Γκολάρα στο ντεμπούτο του ο Κριεζής πριν το ντέρμπι κορυφής με αντιπάλους «Γώνι» και «Τσόρμπα» (+video)

 

Ο «Ζλάταν των φτωχών» ή «ταχυδρόμος» Γιώργος Κριεζής ξαναχτύπησε με το καλημέρα στο πρωτάθλημα της ΕΠΣ Κέρκυρας και την επόμενη βδομάδα περιμένει τα φιλαράκια του Γιάννη Γωνιάδη και Σταύρο Τσορμπατζίδη ως αντιπάλους στο ντέρμπι κορυφής αλλά και ντέρμπι βορρά και νότου της Κέρκυρας.

Ο Κριεζής στο ντεμπούτο του σκοραρε ένα καταπληκτικό τερμα στο 56′ όπως φαίνεται στο παρακάτω βιντεο, ανοίγοντας το σκορ σχεδόν με την είσοδό του στο β’ μέρος, βοηθώντας τον Θιναλιακό να επικρατήσει με 2-0 εκτός έδρας του Ατρόμητου Στρογγυλής και να κανει το 3 στα 3, όπως έχει κάνει και ο ΟΦ Αγίου Ματθαίου των Γωνιάδη και Τσορμπατζίδη που επικράτησε 4-2 του ΑΟ Κοντόκαλι.

Θυμίζουμε πως ο 23χρονος πρωην επιθετικός του Ορφέα Ξάνθης, ΑΟΞ, Ηρακλή Ζυγού, Νόσσεγκεμ, Εθνικού Αλεξανδρούπολης και Κεραυνού Πέρνης, συμφώνησε πριν λίγες ημέρες με τον Θιναλιακό. Πέρυσι, στη δεύτερη θητεία του στον Ηρακλή σημείωσε 8 τέρματα στο τοπικό της ΕΠΣ Ξάνθης, ωστόσο στην μεση της σεζόν μετακόμισε στην Καβάλα, για τον Κεραυνό Πέρνης οπου σκόραρε 11 φορές και συνέβαλε στην κατάκτηση του τίτλου και στην άνοδο στη Γ’ Εθνική.

Μάλιστα, φέτος, αρχικά συμφώνησε να παραμείνει στο ρόστερ του Κεραυνού, αλλά εντέλει, η πρόταση του Θιναλιακού έφερε τον νεαρό ξανθιώτη επιθετικό στην Αχαράβη και συμφώνησε πριν μόλις μια εβδομάδα με τον Θιναλιακό, στον οποίο έκανε αρκετά… θορυβώδες ντεμπούτο επιτυγχάνοντας τέρμα με το καλημέρα. Δείτε το βίντεο…