Επέστρεψε κοντά στον αγαπημένο του Ορέστη ο «αιχμάλωτος των Τούρκων» Δημήτρης Κούκλατζης

Η περίπου εξάμηνη περιπέτεια του Δημήτρη Κούκλατζη στις φυλακές της Αδριανούπολης είναι πλέον μια κακή ανάμνηση. Ο Ορεστιαδίτης λοχίας ΕΠΟΠ από τον Δεκαπενταύγουστο έχει επιστρέψει στην πατρίδα, συνεχίζει φυσικά να υπηρετεί στον Ελληνικό Στρατό και παράλληλα προσπαθεί να συνεχίσει την ζωή του, όπως ήταν πριν από το περιστατικό της σύλληψής του μαζί με τον Άγγελο Μητρετώδη.

Αυτή η συνέχιση της καθημερινότητας για τον Δημήτρη Κούκλατζη περιλαμβάνει και τον Ορέστη Ορεστιάδας. Με τον ίδιο να έχει ασχοληθεί έντονα με την ομάδα, δεδομένου ότι ο πατέρας του Νίκος αποτελεί τον μεγάλο ιστορικό του συλλόγου και συγγραφέα του λευκώματος για τα 90 χρόνια της ομάδας, δεν θα μπορούσε να απουσιάζει από το πρώτο της εντός έδρας παιχνίδι για το πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας ΕΠΣ Έβρου.

Ο φακός του radioevros αιχμαλώτισε τον Δημήτρη Κούκλατζη στην εξέδρα του Δημοτικού Σταδίου Ορεστιάδας, να παρακολουθεί από την εξέδρα μαζί με άλλα περίπου 250 άτομα (αφού ήταν εντυπωσιακή η προσέλευση του κόσμου) την αναμέτρηση με τον Ορφεα Σοφικού για την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας, στην οποία ο Ορέστης αναδείχθηκε νικητής με σκορ 2-0.