Νέο σενάριο αγγλικών media για ενδιαφέρον της Γουεστ Μπόμιτς Άλμπιον για τον Πέτρο Μάνταλο

Ένα σενάριο που παρουσιάζει τον Πέτρο Μάνταλο ως υποψήφιο να βρεθεί και πάλι τον Ιανουάριο στο μεταγραφικό στόχαστρο της Γουέστ Μπρομ υπάρχει τις τελευταίες ώρες στα αγγλικά ΜΜΕ.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το «HITC», ο μέσος της Ένωσης δεν αποκλείεται να διεκδικηθεί εκ νέου από την αγγλική ομάδα, η οποία το προηγούμενο καλοκαίρι φερόταν να έχει κάνει πρόταση δανεισμού του παίκτη για μια σεζόν έναντι 6,3 εκατ. ευρώ και 3,9 εκατ. επιπλέον μετά το τέλος της σεζόν για την απόκτησή του.

Τα νέα δημοσιεύματα συνδέονται με την πιθανή αποχώρηση του δανεικού από τη Λέστερ Χάρβεϊ Μπαρνς με τον Κομοτηναίο Πέτρο Μάνταλο να παρουσιάζεται ως ιδανικός αντικαταστάτης του.

«Ένας παίκτης που θα μπορούσε να παίξει πίσω από τους Γκέιλ και Ροντρίγκες είναι ο Έλληνας αστέρας Πέτρος Μάνταλος. Μπορεί να μην είναι στο ίδιο στυλ με τον Μπαρνς, αλλά έχει δημιουργία στο παιχνίδι του, είναι επικίνδυνος από μεγάλη απόσταση και η Μπρόμιτς θα μπορούσε να τον εξετάσει αν ο Μπαρνς επιστρέψει στην Λέστερ», αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα.