ΕΠΣ Έβρου: Ανακοίνωση Ιπποκράτη με επίθεση στους διαιτητές και… προτροπές στην διοίκηση της ΕΠΣ

 

Εντονότατες είναι οι διαμαρτυρίες του Ιπποκράτη Αλεξανδρούπολης για την διαιτησία της αναμέτρησης με τον Έβρου Σουφλίου αλλά και στον πρώτο αγώνα με την ΑΕ Διδυμοτείχου.

Αποτέλεσμα όλων αυτών ήταν η έκδοση ανακοίνωσης με επίθεση στην Επιτροπή Διαιτησίας αλλά και την διοίκηση της ΕΠΣ Έβρου, την οποία καλεί να βάλει «κάθε κατεργάρη στον πάγκο του».

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ Α.Ο ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ.
ΣΤΗΝ 1η αγωνιστικη δεχθηκαμε το 2-1 με πεντακαθαρο οφσαιντ τουλαχιστον 2 μετρα, χθες ο κ.Καραισκος (β’εποπτης) εχασε την ευθεια και ακολουθουσε τον επιτιθεμενο του Σουφλιου παραβλεποντας οφσαιντ 3 μετρων.. Ρωταμε λοιπον τι θα πρεπει να περιμενουμε, αφου ακομη και οι παραγοντες και οι προπονητες του Σουφλιου εμειναν εμβροντητοι;
Καλουμε την διοικηση της Ε.Π.Σ και την επιτροπη διαιτησιας να παρουν θεση και να παψουν εποπτες τυπου Καραισκου να συγκαλυπτονται και να απογοητευουν παραγοντες και ποδοσφαιριστες μιας ομαδος που δεν εδωσε ποτε το δικαιωμα σε κανεναν και αντι αυτου να γινεται αντικειμενο εκμεταλευσης…!!!
Στο Διδ/χο ειδαμε παραγοντα της ΕΠΣ να παρεμβαινει στον διαιτητη (το γεγονος αναφερθηκε στην επιτροπη) αλλα η αποφαση ηταν 100 ευρω για την κροτιδα… τα υπολοιπα εντεχνως παραβλευτηκαν…!!!
Στις 2 μολις πρωτες αγωνιστικες εχουμε δειγματα που καθε αλλο παρα συναδουν με την αναβαθμιση του Εβριτικου ποδοσφαιρου…!!!
Κυριοι της διοικησης της Ε.Π.Σ βαλτε καθε κατεργαρη στον παγκο του γιατι σε λιγο ακομη και αυτοι οι λιγοι που μειναμε θα παμε στα σπιτια μας…!!!
Και κατι τελευταιο δηλωνουμε ευθαρσως και δημοσια οτι ο Ιπποκρατης θα αντεξει τα οποια χτυπηματα σε βαρος του και θα ειναι συνεπης και ισχυρος εντος των αγωνιστικων χωρων…!!!Οποιοσδηποτε ομως απο δω και περα τολμησει να μας φερθει με αυτο τον απεχθη και ευτελη τροπο θα εχει να αντιμετωπισει αλλους ανθρωπους σε σχεση με αυτους που ολοι γνωριζετε…!!!