Γ’ Εθνική: Στο Νοσοκομείο Σερρών τρεις παίκτες της Ασπίδας Ξάνθης μετά από μόλις ένα ημίχρονο

Τρεις παίκτες της Ασπίδας Ξάνθης μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο Σερρών, αφού τραυματίστηκαν κατά την διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου της αναμέτρησης με τον Πανσερραϊκό.

Στο πρώτο μόλις λεπτό της αναμέτρησης τραυματίστηκε ο τερματοφύλακας Μάριος Χατζηγεωργίου αφού όπως πληροφορείται το ThrakiSportS έπαθε εξάρθρωση ωμοπλάτης σε έξοδο που πραγματοποίησε και έγινε αναγκαστική αλλαγή. Εκτιμάται μάλιστα ότι θα μείνει τουλάχιστον ένα μήνα εκτός αγώνων και προπονήσεων.

Λίγο μετά τα μισά του πρώτου μέρους είχαμε νέο πλήγμα με τον Ανδρέα Σαμαρά, γιο του προπονητή Χρήστου, ο οποίος και αυτός θα λείψει για τουλάχιστον δέκα μέρες εκτός προπονήσεων καθώς δέχτηκε χτύπημα στη μέση του.

Στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου της αναμέτρησης είχαμε και νέα αναγκαστική αλλαγή με τον Κυριάκο Κοντογιαννίδη. Στην περίπτωσή του όπως μαθαίνει το ThrakiSportS είχαμε σπάσιμο κλείδας και η πρώτη εκτίμηση είναι ότι θα λείψει 6 εβδομάδες.

Αμέσως μετά τις εξετάσεις και οι τρεις παίρνουν αμέσως εξιτήριο και επιστρέφουν Ξάνθη, αλλά το γεγονός είναι ότι η Ασπίδα Ξάνθης βγαίνει πολύ τραυματισμένη από αυτόν τον αγώνα…