LIVE λεπτό προς λεπτό η 3η αγωνιστική στην Α’ Κατηγορία της ΕΠΣ Θράκης

 

Παρακολουθήστε ζωντανά από το ThrakiSportS την εξέλιξη στους αγώνες της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Θράκης.

Καλησπέρα! Από αυτήν την ανάρτηση θα ενημερώνεστε για την εξέλιξη στα έξι παιχνίδια της τρίτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας της ΕΠΣ Θράκης.

Ξεχωρίζει αναμφισβήτητα η αναμέτρηση ανάμεσα του Ιάσμου αναμεσα στο φαβορί και πρωτοπόρο της κατηγορίας  Μέγα Αλέξανδρο Ιάσμου με τον Πανθρακικό που ψάχνει να βρεί την ταυτότητά του και να αποδέιξει οτι εκτός από φανέλα μπορεί να διεκδικήσει την άνοδο στην Γ’ Εθνική, αν και είναι το αουτσαιντερ της αναμέτρησης.

Δύσκολα παιχνίδια δίνουν και οι άλλες τρεις ομάδες που έχουν το απόλυτο στο πρωταθλημα. Ο Σώστης μετά το μεγαλο διπλό στο ΔΑΚ Κομοτηνής φιλοξενείται από τον αξιόμαχο και φέτος Σπάρτακο του Μιχάλη Κακουλίδη, τα Παγούρια φιλοξενούν την ενισχυμένη Ελπίδα Σαπών, ενώ στο ντέρμπι των περασμένων χρόνων και πέρυσι της Γ’ εθνικής η Δόξα Προσκυνητών φιλοξενεί αυτή του Νέου Σιδηροχωρίου.

Προγραμματισμένη έναρξη σε όλες τις αναμετρήσεις στις 16:00. Πατήστε το κουμπί της ανανέωση ή F5 για να βλέπετε το διαμορφωθέν σκορ στα παιχνίδια ανά πάσα στιγμή:

Α’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΣ ΘΡΑΚΗΣ – 3η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (Ωρα έναρξης 16:00)

Σπάρτακος Αγίων Θεοδώρων – Δόξα Σώστη 2-3 (24′ Κούγιος, 37′ Καραχρυσάφης – 20′ Στρυγκώνης, 43′ Καραμπάτσιος, 50′ Κελεσίδης) ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΔΙΑΚΟΠΗ

Δόξα Προσκυνητών – Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου 1-3 (67′ Παρασκευόπουλος – 10′ Αθανασιάδης Π., 67′ Παρασευόπουλος) ΤΕΛΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ

Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου – Πανθρακικός 2-1 (24′ Παγώνης, 61′ Γιαννακιτσίδης – 11′ Χατζηιωαννίδης) ΤΕΛΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ

Ορφέας Ξυλαγανής – Δόξα Γρατινής 0-3 (10′ Μορφακίδης πεν, 12′ Μορφακίδης, 80′ Λεγατος) ΤΕΛΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ

Αναγέννηση Παγουρίων – Ελπίδα Σαπών 0-0 ΤΕΛΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ

Ορφέας Στρύμης – Βιστωνίδα Κοπτερού 0-1 ΤΕΛΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ

ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΕΤΑΙ Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ Α’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΕΠΣ ΘΡΑΚΗΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ