Την απόλυτη «βόμβα» με… Ντέμη Νικολαΐδη ετοιμάζεται να ενεργοποιήσει ο Ιβάν Σαββίδης

Πολύ κοντά στην έναρξη συνεργασίας με τον Ντέμη Νικολαΐδη βρίσκεται σύμφωνα με πληροφορίες ο Ιβάν Σαββίδης. Όχι όμως για το ποδόσφαιρο, αν και ο Ντέμης έχει υποστηρίζει σε παλιότερη συνέντευξή του ότι μόνο στον ΠΑΟΚ από άλλες μεγάλες ομάδες θα μπορούσε να δει τον εαυτό του, καθώς έχει κοινές προσφυγικές ρίζες με την ΑΕΚ.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Ντέμης έχει δεχθεί πρόταση για να στελεχώσει το Open. Τι είναι το Open; Το νέο τηλεοπτικό κανάλι του Ιβάν Σαββίδη, αυτό που θα «αντικαταστήσει» σε λίγες ημέρες στους τηλεοπτικούς μας δέκτες το Epsilon. Το νέο κανάλι θα βασίζεται σε μεγάλο βαθμό, πέρα από την ενημέρωση (με μεγαλύτερο όνομα την Έλλη Στάη), στις ειρές (με βαρύ χαρτι τον Πάνο Κοκκινόπουλο) και τα ριάλιτι και στα αθλητικά.

Ήδη το κανάλι έχει εξασφαλίσει τα δικαιώματα της Εθνικής Ομάδας Ποδοσφαίρου για τα προσεχή τέσσερα τχρόνια και έχει φέρει για τις περιγραφές τον Αλέξη Σπυρόπουλο. Ωστόσο όπως είναι αναμενόμενο, η εντολή του Σαββίδη είναι να υπάρξει στο νέο κανάλι εκπομπή και για την ελληνική Super League, πιθανότατα κάθε Κυριακή βράδυ – και θέλει σε αυτήν να υπάρχει πολυφωνία και να μετέχουν ως σχολιαστές μεγάλα ονόματα.

Στο πλαίσιο αυτό λοιπόν, έχει όχι απλά πέσει το όνομα, αλλά λέγεται ότι έχει γίνει ήδη πρόταση στον Ντέμη Νικολαΐδη να αναλάβει αυτόν τον ρόλο του κεντρικού σχολιαστή στην κυριακάτικη αθλητική εκπομπή. Ήδη μάλιστα λέγεται ότι η οικονομική πρόταση είναι τέτοια που δύσκολα θα πει «όχι» ο πρώην παίκτης και πρόεδρος της ΑΕΚ και πρωταθλητής Ευρώπης το 2004 με την Εθνική Ομάδα Ποδοσφαίρου.

Άλλωστε ο Ντέμης μόλις πριν δύο χρόνια είχε συμφωνήσει με τον Sport FM του Γιάννη Αλαφούζου για μια ραδιοφωνική εκπομπή που έκανε κάθε Παρασκευή και η οποία σχεδόν πάντα έβγαζε μεγάλες ειδήσεις, είτε από τα λαμπερά ονόματα – καλεσμένους του είτε από τον ίδιο. Σε αυτήν την εκπομπή ο Ντέμης είχε ως συμπαρουσιαστή τον Αλέξη Σπυρόπουλο, που όπως προαναφέρθηκε ήδη ανήκει στο δυναμικό του νυν Epsilon και σε λίγο καιρό Open.

Υπενθυμίζεται επίσης ότι στο δυναμικό του καναλιού του Ιβάν Σαββίδη ανήκει και η Δέσποινα Βανδη, που έχει συμφωνήσει να παρουσιάζει μουσικό τάλεντ σόου X-Factor.