Παρών στο Xanthi FC Arena ακόμα και λίγες ώρες πριν ανακοινώσει την κάθοδό του για Περιφερειάρχης ο Κώστας Ζαγναφέρης

Την κάθοδό του ως επικεφαλής ψηφοδελτίου στις Περιφερειακές Εκλογές Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης προκειμένου να διεκδικήσει ως ανεξάρτητος την θέση του Περιφερειάρχη, κόντρα προφανώς στην κομματική γραμμή της ΝΔ, ανακοίνωσε νωρίτερα το μεσημέρι ο αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης Κώστας Ζαγναφέρης.

Οι εντονότατες πολιτικές διεργασίες δεν τον εμπόδισαν πάντως να δώσει το βράδυ της Δευτέρας κανονικά το παρών στην εξέδρα του Xanthi FC Arena για να παρακολουθήσει την αναμέτρηση του ΑΟΞ με την Λάρισα, καθώς είναι σταθερός θαμώνας στην κερκίδα των επισήμων σε σχεδόν κάθε παιχνίδι της Ξάνθης.

Ο Ζαγναφέρης και ως αντιπεριφερειάρχης επένδυσε αρκετά στον τομέα του αθλητισμού και γεγονός είναι ότι πάει σταθερά στο γήπεδο για τους αγώνες του ΑΟΞ και όχι περιστασιακά, παραμονές των εκλογών, απλά και μόνο για να τον δουν οι φίλαθλοι και να τον θυμηθούν ενόψει κάλπης.

Άλλωστε μεταξύ μας, με τον κόσμο που μαζεύει η Ξάνθη στα Πηγάδια, ένας πολιτικός που δεν θέλει το πιο πιθανό είναι να μην έχει το παραμικρό κόστος αν δεν πάει και κανένα κέρδος αν πάει. Όμως ο Ζαγναφέρης πηγαίνει και πήγαινε πάντα στο γήπεδο, έχοντας σταθερή παρουσία στην εξέδρα και δείχνοντας έμπρακτα την αγάπη του για την ομάδα…