ΕΠΣ Έβρου: Γεγονός ο πρώτος ορισμός αγώνα για Δευτέρα λόγω έλλειψης διαιτητών

Πριν την έναρξη της αγωνιστικής σεζόν ο πρόεδρος της ΕΠΣ Έβρου Παντελής Χατζημαρινάκης είχε αποκαλύψει στην συνέντευξη που παραχώρησε στο ThrakiSportS ότι ενδέχεται κάποιες αναμετρήσεις να ορίζονται εκτός Σαββατοκύριακου, τις Δευτέρες, καθώς δεν επαρκούν οι διαιτητές για να τους σφυρίξουν όλους.

Την 1η αγωνιστική δεν είχαμε τέτοιο ζήτημα, αλλά στην 2η αγωνιστική που βάσει προγραμματισμού θα έχουμε αγώνες το προσεχές Σαββατοκύριακο, στο πρόγραμμα που γνωστοποιήθηκε δυο ομάδες θα κληθούν να αγωνιστούν Δευτέρα και συγκεκριμένα στις 16:00 το απόγευμα.

Ο λόγος για την αναμέτρηση στο γήπεδο του Αρίστεινου ανάμεσα στον τοπικό Αθλητικό Όμιλο και τον Ατρόμητο Άβαντα για τον Νότιο Όμιλο της Β’ Κατηγορίας της ΕΠΣ Έβρου. Από τα ματς της Α’ Κατηγορίας πάντως, οι δυο από τις πέντε αναμετρήσεις θα διεξαχθούν το Σάββατο και οι υπόλοιπες τρεις την Κυριακή.

Όλα αυτά πάντα υπό την προϋπόθεση ότι θα δοθεί τελικά η παράταση από το υφυπουργείο Αθλητισμού και το υπουργείο Υγείας για την εφαρμογή της Κάρτας Υγείας.