ΕΠΣ Ξάνθης: Με «ήρωα» Κουκουρίγκο δραπέτευσε από τη Διομήδεια και διατηρείται στην κορυφή ο Άρης Πετεινού

Ο Άρης Πετεινού πέρασε νικηφόρα από την Διομήδεια, κερδίζοντας το απόγευμα του Σαββάτου τον τοπικό Απόλλωνα με 1-0 χάρη σε ένα τέρμα του Γιώργου Κουκουρίγκου που αποδεικνύεται στην μεταγραφή του καλοκαιριού.

Ο νεαρός φοιτητής του ΔΠΘ ήρθε το καλοκαίρι από την ΕΠΣ Μακεδονίας και μέχρι στιγμής είναι ο παίκτης που έχει κάνει την διαφορά και στις δύο πρώτες αγωνιστικές, αφού με δικά του τέρματα ο Πετεινός πήρε νίκες με 1-0.

Την ασιστ στον Κουκουρίγκο που με σουτ βρήκε δίχτυα στο 35′ έκανε ο Πουτακίδης, ενώ ο Άρης Πετεινού είχε άλλες δύο καλές ευκαιρίες με κεφαλιές των Δασκαλάκη και Πανταζίδη στο 77′ και το 81′ αντίστοιχα, αλλά η πρώτη πέρασε άουτ και η δεύτερη αποκρούστηκε από τον τερματοφύλακα.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Μόσχος Γκαϊτατζής με βοηθούς τους Χρυσέλη και Κοτινούδη.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΔΙΟΜΗΔΕΙΑΣ: Συραγγός, Πυρφυράκης (81′ Παπαδόπουλος), Μπαρσεγιαννίδης, Νικολαΐδης, λεοντίδης, Κωνσταντινίδης Σ, Κωνσταντινίδης Κ, Καλαϊτζής (67′ Ζορίνοφ), τσουκαταρίδης (71′ Αμπατζης), Καραμπαντάκης, Λιόντος (46′ Αθανασόπουλος)
ΑΡΗΣ ΠΕΤΕΙΝΟΥ: Κώτσης, νεανίδης, Δασκαλάκης, Σερήφογλου, θεοδωρίδης, Φλώρος, Κουκουρίγκος (79′ Ευφραιμίδης), Πουτακίδης, Πανταζίδης (55′ Θωμογλου), Μπουρλόγλου (70′ καμπουρίδης), Σουκρή (46′ Καντηλάφτης)