ΕΠΣ Θράκης: Οι φανέλες του Πανθρακικού ηττήθηκαν στο ΔΑΚ από τον πρωτοπόρο Σώστη του Σάκη Δανίδη

 

Την έκπληξη της αγωνιστικής πραγματοποίησε η πρωτοπόρος μαζί με τον Ίασμο Δόξα Σώστη του Σάκη Δανίδη στο ΔΑΚ Κομοτηνής επί ενος κάκιστου Πανθρακικού επικρατώντας με 0-2 δείχνοντας οτι και φέτος θα είναι μια ομάδα συνέχεια της περσινής που εντυπωσίασε απαντες σε κανονική περίοδο και πλει οφ. 

Από την άλλη ο Πανθρακικός είναι σκια του εαυτού του και της ομάδας που εδειξε στα φιλικά με τους πάικτες αγχωμένους δείχνοντας οτι χρειάζεται πολύ δουλειά αγωνιστικά αλλά και κυρίως ψυχολογικά με τον κοουτς Γεμενετζή να πρεπει να κανει μαγικα αν δεν θελει η ομαδα που βρισκεται ηδη στο -5 από την κορυφή να αποχαιρετήσει προωρα την διεκδικηση του τίτλου.

Η Δόξα Σωστη στο 8′ ανοιξε το σκορ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Πυλαρινού και λάθος εκτίμηση του Μπόσκου που απέναντι σε παίκτες πουγυμναζόταν ενα εξάμηνο ήταν ανεξηγητα αγχωμένος. Ο Πανθρακικός δεν απειλησε τον Πατερελη, αντιθετα η Δόξα απείλησε στο 15′ με τον Κελεσίδη και στο 23′ με τον Κοτσαντισογλου,  με τον Στριγκώνη στο 42′ να εκμεταλλέυεται νεο λαθος του Μποσκου κανοντας το 0-2.

Στο δεύτερο μέρος ο Πανθρακικος προσπαθησε να αλλαξει την κατασταση με τον Βασιλακάκη στο 58′ από σεντρα του Θωμά να σουταρει αουτ, οπως άουτ πέρασε στο 84′ το σουτ του Γρίβα. Τελευταία ευκαιρία για τον Πανθρακικό η κεφαλιά του Τσορτανίδηαπό σέντρα του Ξενάκη στο 88′ που μπλοκαρε ο Πατερέλης με τον Πανθρακικό να  διαμαρτύρεται για ένα χέρι του Ανδρίκου μέσα στην μεγάλη περιοχή χωρις ωστόσο να δίνει κάτι ο διαιτητής Λάπατας.

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ  (Γεμενετζής): Μπόσκος, Παυλου, Τσορτανίδης, Χασάν Μέριτς(30′ Πασας), Ζήκος, Βελή Χασάν, Θωμάς, Γιάζος (46′ Ξενάκης), Βασιλακάκης (65′ Γιαννακίδης), Γρίβας, Δερμιτζάκης (Γ. Ξενοδοχίδης)

ΔΟΞΑ ΣΩΣΤΗ (Δανίδης): Πατερέλης, Σμαραγδής, Τέφος, Γεωργακόπουλος, Ανδρίκου, Μπανάσας, Μουσταφά Ογουζ (88′ Κουκουλής), Στριγκώνης, Πυλαρινός, Κελεσίδης (85′ Σταυρόπουλος), Κοτζαντισογλου (46′ Παπαγεωργίου)