ΕΠΣ Θράκης: Κοντά στον επόμενο σταθμό της καριέρας του ο «περιζήτητος» Εμρέ Μεμέτ!

 

Μήλο της έριδος για μια ακόμη μεταγραφική περίοδο, εστω και στο φινάλε των μεταγραφών ο Ροδοπίτης μεσοεπιθετικός Εμρέ Μεμέτ, το πιο καυτό όνομα που ειναι ελεύθερος, αφου δεν έχει συμφωνήσει ακόμα με καποια ομαδα. 

Ο 26χρονος Εμρέ φέτος πραγματοποίησε μια από τις καλύτερες σεζόν τις καριέρας του στην ΑΕ Διδυμοτείχου του Κρίστο Τελκίνσκι, πετυχαίνοντας 5 κρίσιμα τέρματα, που ωστόσο δεν ήταν αρκετά ώστε η ΑΕΔ να σώσει την κατηγορία. Ο Εμρέ μελετά τις προτάσεις από ομάδες Α’ Ερασιτεχνικής της Ροδόπης, και του Έβρου και παρά τις προτασεις ομάδων Γ’ Εθνικής που τον αντιμετώπισαν πέρυσι και τα προηγούμενα χρόνια σαν παικτη των Προσκυνητών και του Έβρου Σουφλίου, δύσκολα ωστόσο να παραμείνει στην κατηγορία.

Ο πρωην παίκτης των ακαδημιών του Πανθρακικού, του Αετού Αρριανών, του Έβρου Σουφλίου, της Δόξας Προσκυνητών και του Διδυμοτείχου βρίσκεται κοντά σε ομάδα που πέρυσι πρωταγωνίστησε στο πρωταθλημα της διεκδικώντας τον τίτλο. Εξελίξεις αναμένονται τις επόμενες ημέρες με τον παίκτη πιθανότατα να κανει το ντεμπούτο του με την νέα του ομάδα και την επόμενη εβδομάδα.