ΕΠΣ Θράκης: Μεταγραφικός οργασμός στην Δόξα Προσκυνητών με 21 νέα πρόσωπα!

 

Σημαντικές μεταγραφές πραγματοποίησε η Δόξα Προσκυνητών το τελευταίο διάστημα αν και το πρωτάθλημα ξεκινησε την περασμένη εβδομάδα.

Η ανανεωμενη ομαδα του Γιάννη Πουρλιάκα που πέρυσι ήταν κυπελλούχος ΕΠΣ Θράκης, από την οποία εμειναν μολις δυο παίκτες οι Χριστόφορος Πατούλιας και Βαγγέλης Γκαρνάκης, με τον δεύτερο να ειναι και ο μοναδικός που ήταν αποστολή και στην εντεκάδα και αγωνίστηκε στην λευκη ισοπαλία με το Κοπτερό στους Προσκυνητές, το τελευταίο διαστημα πραγματοποίησε πάνω από 15 μεταγραφές.

Έτσι μετά τους πιο γνωστούς Πέτρο Σωμαράκη, Πέτρο Τροκανα, Χρήστο Γεωργόπουλο, Παναγιώτη Ζάνταλη, Αμετ Μουμίν και τους τερματοφύλακες Αλέξη Κυρικλίδη και Βαγγέλη Κολτσίδα, αποκτήθηκαν ακόμα ο Δημήτρης Τριαντόπουλος που αγωνιστηκε σε ΑΠΟ Νεα Σμύρνης και Αρη Καλαμακιου στην ΕΠΣ Αθηνών, οι Μιχάλης Παρασκευόπουλος και Ανδρεας Μπρεγιάννης από τον Σπάρτακο Αγ. Θεοδώρων, ο Αλέκος Ταβασίδης από τον Πολύανθο, οι Γιάννης Κολάτσος και Θοδωρής Κούσανδας από την Μεσσούνη, οι Αλέξανδρος Γιαννόπουλο, Αχμετ Ονούρ και Αλέξανδρος Αλεξίου από τον ΠΑΟΚ Κομοτηνής, ο Χαράλαμπος Λουκίσσας από τον ΠΑΟΚ Κοσμίου, ο Ζαφείρης Κούκος που επιστρεφει στην ομάδα, ο Παύλος Καρατζίδης και οι 16χρονοι Δημήτρης Ξενοδοχίδης και Παναγιώτης Λιάγκης, γιος του προέδρου της ομάδας.

Συνολικα 21 μεταγραφες αφου τελικά αποχώρησε ο νεαρός πορτιέρο Δήμος Ράπτης ενώ αναμένονται ακόμα κάποιες προσθήκες το επόμενο 10ημερο κανοντας και πάλι την Δοξα Προσκυνητών μια ομάδα δυνατή που αν και δύσκολα θα διεκδικήσει το πρωτάθλημα, σίγουρα θα δικδικήσει είσοδο στην εξάδα και στα πλει οφ εαν αποκτήσουν ολοι αυτοι οι πάικτες της καταλληλη χημεία και ομοιογενεια. Για την ιστορία στον αγώνα με το Κοπτερό ο Πουρλιάκας ξεκίνησε τους Κυρικλίδη, Αλεξίου, Σωμαράκη, Αμετ Μουμιν, Ζανταλη, Κολατσο, Γκαρνάκη, Τροκανα, Γεωργόπουλο, Τριαντόπουλο και Λιαγκη, ενω ως αλλαγες χρησιμοποιηθηκαν οι Μπρεγιαννης και Γιαννόπουλος.