Στην Αλεξανδρούπολη το Πανελλήνιο και το Βαλκανικό Πρωτάθλημα Βάδην Ανδρών – Γυναικών του 2019

 

Η προοπτική της διοργάνωσης του Βαλκανικού και του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Βάδην του 2019 από την Αλεξανδρούπολη συζητήθηκε ανάμεσα στον δήμαρχο Βαγγέλη Λαμπάκη και τον Α’ Ειδικό Γραμματέα του ΣΕΓΑΣ Αθανάσιο Ράπτη, ο οποίος βρέθηκε στον Έβρο στο περιθώριο της διεξαγωγής του φετινού Run Greece.

Στο πλαίσιο της διοργάνωσης Alexandroupoli Run Greece 2018, όπου ο Δήμος Αλεξανδρούπολης αποτελεί βασικό συνεργάτη του ΣΕΓΑΣ προσφέροντας υλικοτεχνική στήριξη και ανθρώπινο δυναμικό συμβάλλοντας τα μέγιστα στην επιτυχία του αγώνα, πραγματοποιήθηκε συνάντηση μεταξύ του Δημάρχου Αλεξανδρούπολης Βαγγέλη Λαμπάκη, του Αντιδημάρχου Αθλητισμού Γιάννη Βαταμίδη, του Α’ Ειδικού Γραμματέα του ΣΕΓΑΣ Αθανάσιου Ράπτη και του Αντιπροέδρου της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΑΜ-Θ Κώστα Πατερόπουλου.

Όπως αναφέρει σχετικό δελτίο Τύπου που εξέδωσε ο ίδιος ο Δήμος Αλεξανδρούπολης, στη συνάντηση πέρα από την επισφράγιση της καλής συνεργασίας μεταξύ των δύο πλευρών, «τέθηκαν οι βάσεις για τη διοργάνωση ενός ακόμη μεγάλου αθλητικού γεγονότος στην Αλεξανδρούπολη που θα προσελκύσει το ενδιαφέρον πολλών αθλητών από το διεθνή χώρο και παράλληλα θα προβάλλει το Δήμο μας στο εξωτερικό».

Πιο συγκεκριμένα η στόχευση αφορά τη διοργάνωση του Βαλκανικού και Πανελληνίου Πρωταθλήματος Βάδην την άνοιξη του 2019, η οποία θα έχει τη στήριξη του Δήμου Αλεξανδρούπολης και της Περιφέρειας ΑΜ-Θ. Βέβαια, επισήμως η ανακοίνωση κάνει λόγο για στόχευση, αλλά δεδομένου ότι εκδόθηκε επίσημο δελτίο Τύπου, γίνεται αντιληπτό ότι η συγκεκριμένη διοργάνωση είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα φιλοξενηθεί στην Αλεξανδρούπολη.