ΕΠΣ Έβρου: Μεγάλο διπλό του Ιπποκράτη στο γεμάτο ένταση παιχνίδι με την ΑΕ Διδυμοτείχου

 

Σε ένα παιχνίδι που πλημμύριζε από ένταση, όπως φάνηκε και από την οργισμένη ανακοίνωση της ΑΕΔ, η ομάδα του Διδυμοτείχου υποδέχθηκε τον Ιπποκράτη Αλεξανδρούπολης, που κατάφερε το πρώτο του διπλό στο πρωτάθλημα επιβεβαιώνοντας την εκτίμηση ότι θα είναι από τους μεγάλους πρωταγωνιστές φέτος.

Οι γηπεδούχοι στην επιστροφή τους στην Α΄Κατηγορία μετά τον υποβιβασμό τους από την Γ΄Εθνική έκαναν πολλές αλλαγές στο ρόστερ ρίχνοντας πολύ τον μέσο όρο ηλικίας, κυρίως στηρίχθηκαν στα παιδιά που πέρσι αγωνιζόταν στην ΑΕΔ Β΄(που ανέστειλε την λειτουργία της).

Ο Ιπποκράτης που ενισχύθηκε (και) φέτος ξεκίνησε το παιχνίδι σε ρόλο φαβορί, πράγμα που επιβεβαίωσε στο πρώτο ημίχρονο σκοράροντας δύο τέρματα με τον Σταθάκη στο 24′ και τον Μάζη στο 42′ (σε μια φάση που πολλά ήταν τα παράπονα για επιθετικό φάουλ στην αρχή της φάσης).

Συγκεκριμένα, όπως περιγράφει ο Δημήτρης Μηλίκας στο radioevros, ο  Μάζης μπήκε με την μπάλα από αριστερά στην περιοχή, ελίχθηκε, βρήκε  με το αριστερό χέρι στο πρόσωπο τον Σιναπίδη την ώρα που ξεμαρκάρεται και σούταρε με τον Καραϊσαλίδη να ακουμπά την μπάλα αλλά να μην μπορεί να αποσοβήσει το γκολ.

Νωρίτερα είχε ανοίξει το σκορ όταν σε εκτέλεση φάουλ του Καρασερίδη από αριστερά  ο Κ. Στεφανίδης  πιάνει την κεφαλιά μέσα στην περιοχή και η μπάλα πάει στον Σταθάκη που χωρίς να το σκεφτεί βρίσκει το κενό στα σώματα μέσα στην περιοχή και με πολύ ωραίο σουτ νικά το Καραΐσαλίδη.

Το δεύτερο ημίχρονο ανήκε στους γηπεδούχους του Μαυράκη που μπήκαν ψυχωμένοι μετά την ανάπαυλα και κατάφεραν να μειώσουν με τον Τσακλιώτη στο 50′ που βρέθηκε στην πλάτη της άμυνας από πάσα του Φετολάρι αλλά και να δημιουργήσουν πολλές ευκαιρίες  για να ισοφαρίσουν με σημαντικότερες αυτές του Μαργαριτούδη  (δοκάρι 75′), του Παπούδη (77′) και του Καζάλα (80′ δοκάρι).

Από την στιγμή που δεν ισοφάρισε η ΑΕΔ, η μπάλα τιμώρησε και έτσι ο Μκρτσιάν κατάφερε λίγο πριν την λήξη να κλειδώσει τη νίκη του Ιπποκράτη με ένα πολύ ωραίο τέρμα με φαλτσαριστό σουτ στο 87′ διαμορφώνοντας το τελικό σκορ. Δείτε το αναλυτικό φίλμ του αγώνα αλλά και βίντεο από την αναμέτρηση στο radioevros, το οποίο σχολιάζει οτι ο “πρωτοεμφανιζόμενος” στα μέρη μας διαιτητής Γ΄Εθνικής Κεφίλης (με καταγωγή από την Κόρινθο) διεύθυνε ένα παιχνίδι με πολύ πάθος και αρκετές δύσκολες φάσεις, με την ΑΕΔ να εκδίδει ανακοίνωση σε βάρος του το μεσημέρι της Δευτέρας.

Α.Ε. ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ (Χρήστος Μαυράκης): Καραϊσαλίδης, Αλεξακίδης, Καζάλας, Φυδανάκης (87΄Σιναπίδης), Παυλίδης, Τσουκαλάς, Παπούδης, Φετολλάρι (74΄Μαργαριτούδης), Τσακλιώτης, Σιναπίδης Κ, Μήνης (60′ Μπροντίδης)

ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ (Βασίλης Τσιομλεκίδης): Γιαννόπουλος, Στεφανίδης, Ράλλης, Άχπα, Μπαρμπαγιάννης, Σταθάκης (93′ Κωνσταντινίδης), Μκρτσιάν (91΄Γαλανός), Μαμρικισβίλι, Μάζης (74′ Τσακανίκας), Στεφανίδης Κ, Καρασερίδης (60′ Πυλούδης)

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΣΤΗΝ Α’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΣ ΕΒΡΟΥ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ