ΕΠΣ Έβρου: Ανακοίνωση από την ΑΕ Διδυμοτείχου, με έντονη τη δυσαρέσκεια της για την διαιτησία

 

Η ΑΕ Διδυμοτείχου εξέδωσε ανακοίνωση για την διαιτησία του κ. Κεφίλη και του βοηθού του κ. Κεσούδη στην αναμέτρησης της με τον Ιπποκράτη Αλεξανδρούπολης στο Διδυμότειχο.

Η ανακοίνωση: Με την επιστροφή μας στο τοπικό πρωτάθλημα μετά από ένα χρόνο απουσίας πιστεύαμε ότι θα αντικρίσαμε νέα ήθη και έθιμα.

Αντίθετα βρεθήκαμε αντιμέτωποι με τις ίδιες καταστάσεις που πραγματικά δεν μας είχαν λείψει καθόλου και μόνο αηδία μας προκαλούν.

Ο πρωτοεμφανιζόμενος διαιτητής στα πρωταθλήματα μας Κος Κεφιλης αφού μας συστήθηκε σαν διαιτητής Γ` εθνικής και έβαλε τα μικρόφωνα του,μπήκε στον αγωνιστικό χώρο και έδωσε μια παράσταση που μόνο γέλια θα μπορούσε να προκαλέσει.

Με συνεχόμενα σφυρίγματα,με εκτός τόπου και χρόνου αποφάσεις,με συνεχόμενες διακοπές για παρατηρήσεις στο προπονητικό επιτελείο και στα μέλη της διοίκησης κατάφερε να δημιουργήσει νεύρα και να χαλάσει τον Ρυθμό ενός παιχνιδιού που ομολογουμένως ήταν πάρα πολύ καλό και από τις δύο ομάδες. Αποκορύφωμα των τραγελαφικών καταστάσεων ήταν η άρνηση καταλογισμού δύο πέναλτι για την ομάδα μας,αλλά και το κορυφαίο μη καταλογισμός επιθετικού φάουλ στο δεύτερο γκολ του Ιπποκράτη απόφαση που ξεσήκωσε θύελλα διαμαρτυριών από όλους.

Χαρακτηριστικό της σύγχυσης που τον διακατέχει είναι ότι με την λήξη του ημιχρόνου απαντώντας στις διαμαρτυρίες είπε το απίστευτο πως οι ποδοσφαιριστές μας χτύπησαν μεταξύ τους !!!! ενώ με το τέλος του αγώνα απάντησε και πάλι πως το χτύπημα έγινε τελικά από αντίπαλο παίχτη αλλά χωρίς πρόθεση!!!!!

(Ο ποδοσφαιριστής μας μετά το χτύπημα βγήκε για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες λόγω αιμορραγίας στο ματι).

Αδιάψευστος μάρτυρας μας το βίντεο του αγώνα που φαίνεται πεντακάθαρα η παράβαση,καλούμε λοιπόν δημόσια τον Κο Κεφιλη να βγει δημόσια και να ζητήσει συγγνώμη όπως ο ίδιος μας είπε πως θα πράξει όταν δει το βίντεο με το λάθος του.

Θα θέλαμε επίσης να υπενθυμίσουμε στον Κο Κεφιλη πως από την στιγμή που μπαίνουμε στο γήπεδο είμαστε όλοι εκεί με την αθλητική μας ιδιότητα, ποδοσφαιριστές, παράγοντες, διαιτητές,ιατροί αγώνα παγερά αδιάφορα μας αφήνουν οι επαγγελματικές ιδιότητες του καθενός και το τι κάνει στην προσωπική του ζωή,καλό θα είναι λοιπόν πως όταν έρχεται να διαιτητεύσει έναν αγώνα είναι απλά ο διαιτητής και απολύτως τίποτα παραπάνω!

Ο έτερος πρωταγωνιστής Κος Κεσουδης γνωστός σε όλους μας τα τελευταία χρόνια για την αντιπάθεια του προς την ομάδα μας -το έχει αποδείξει επανειλημμένα με τις αποφάσεις του- είχε ανοιχτό διάλογο με την κερκίδα με εκφράσεις και νοήματα του στυλ «θα τα πούμε μετά» και άλλα τέτοια!

Όποιος δεν αντέχει την πίεση της έδρας του Διδυμοτείχου μπορεί να δηλώνει κώλυμα δεν είναι ντροπή,δυστυχώς είστε λίγοι για να αντέξετε το βάρος ενός τόσο σοβαρού αγώνα.

Εμείς σαν ομάδα ποτέ δεν ζητήσαμε τίποτα παραπάνω από αυτό που δικαιούμαστε,ισονομία και σεβασμό στις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών όλων των ομάδων. Δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να παίξει με αυτό και θα μπούμε μπροστά ασπίδα για να το διασφαλίσουμε. Ελπίζουμε λοιπόν σε άμεση βελτίωση της κατάστασης τόσο από πλευράς της νέας διοίκησης της ΕΠΣ αλλά και από τον Κο Στρατουδη σαν υπεύθυνος ορισμού των διαιτητών. Καλοσωριζουμε λοιπόν τον Κο Κεφιλη στον Έβρο και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στο δύσκολο έργο του,ελπίζουμε -αν και δεν το πιστεύουμε – πως το χτεσινό του σόου ήταν μια δυσάρεστη παρένθεση στις καλές του διαιτησίες.

Με εκτίμηση Δ.Σ. Α.Ε.Διδυμοτείχου