Run Greece: Δρομέας «τερμάτισε» με συμπτώματα κόπωσης αλλά και χαμόγελα στο Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης

 

Το Run Greece είναι πλέον παρελθόν, στέφθηκε για ακόμα μια φορά από οργανωτική επιτυχία και το ακόλουθο περιστατικό που κοινοποιήθηκε από συμμετέχοντα στο facebook αποδεικνύει του λόγου το αληθές.

Μια κοπέλα που μετείχε στον αγωνα των 5 χιλιομέτρων αισθάνθηκε κάποια στιγμή αδιαθεσία. Αμεση ήταν η κινητοποίηση των διοργανωτών και με την βοήθεια του ΕΚΑΒ και του Ερυθρού Σταυρού μεταφέρθηκε στο… Γενικό Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης. Πάντως ακόμα και εκεί τα χαμόγελα της ίδιας και του πατέρα της Σάκη Γιαννόπουλου δεν έλειψαν και αποδεικνύεται από την φωτογραφία που ανέβασε ο τελευταίος στο facebook.

Εγραψε ο ίδιος: «RunGreece, Ξεκινήσαμε καλά απολαύσαμε την διαδρομή και τερματίσαμε στο ΠΓΝ Αλεξανδρούπολη… Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στο πρόεδρο της οργανωτική επιτροπή και τον Αντιπρόεδρο του ΣΕΓΑΣ για την άμεση κινητοποίηση και ταχύτητα για τις παροχές που δόθηκαν στην κόρη μου στο επεισόδιο κόπωσης που της παρουσιάστηκε ως δρομέας τον 5km, ένα μεγάλο ευχαριστώ και υποκλίνομαι στο έργο τους, στα πληρώματα του ΕΚΑΒ και του Ερυθρού Σταύρου».